Libnet.ro
UNICEF

15:30

Legea pentru care Guvernul Chicu si-a asumat raspunderea, declarata neconstitutionala

Adevărul Adevărul,
Legea pentru care Guvernul Chicu si-a asumat raspunderea, declarata neconstitutionala

Legea pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea pe 2 aprilie, care prevedea o serie de masuri anti-criza, a fost declarata neconstitutionala. Hotararea a fost emisa luni seara, 13 aprilie, de Curtea Constitutionala, dupa ce a audiat partile timp de aproape sase ore, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Ghimpu, dupa decizia CCM de a suspenda legile pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea: Stimata opozitie, mancati fasolele pe care le-ati pregatit

Fostul lider PL Mihai Ghimpu sustine ca inalta Curte a adoptat hotararea din 9 aprilie, privind suspendarea pachetului de legi anti-criza, pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea, nu asa cum au cerut deputatii care au sesizat Curtea Constitutionala, dar asa cum ar fi vrut Igor Dodon.

Reactiile deputatilor dupa suspendarea legii pentru care Guvernul Chicu si-a asumat raspunderea

Vicepresedintele Partidului Platforma Demnitate si Adevar Alexandru Slusari sustine ca premierul Ion Chicu nu a putut sa nu cunoasca faptul ca deputatul Dinu Plingau a solicitat doar suspendarea a trei articole, care nu au nimic in comun cu masurile de sprijin al populatiei.

O parte din masurile anti-criza din legea suspendata de CCM, aprobate de Comisia pentru Situatii Exceptionale

SummaryO parte din prevederile incluse in legea pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea pe 2 aprilie, dar care a fost suspendata de Curtea Constitutionala, au fost adoptate de catre Comisia pentru Situatii Exceptionale.

Dodon l-a sunat pe Turcan dupa decizia CCM. Presedintele cere opozitiei sa-si retraga sesizarile depuse la CCM: Ar putea sa o faca chiar acum

Igor Dodon a declarat ca sunt trei solutii pentru ca modificarile legislative pentru care Guvernul si-a asumat raspunderea sa intre in vigoare, dupa ce Curtea Constitutionala a suspendat aplicarea legilor din pachetul anti-criza, pana pe 13 aprilie, ca urmare a sesizarilor depuse de deputatii a patru partide din opozitie, care considera ca Guvernul a introdus si modificari care nu se refera la masurile anti-criza, ci la interese de partid.

Maia Sandu:CCM a constatat sfidarea Constitutiei de catre Guvernul Dodon si majoritatea parlamentara PD-PSRM

Lidera PAS, Maia Sandu, a declarat ca prin decizia de astazi a Curtii Constitutionale, privind declararea neconstitutionalitatii legii pentru care Guvernul si-a angajat raspunderea in fata Parlamentului, inalte Curte a constatat sfidarea Constitutiei de catre Guvernul Dodon si majoritatea parlamentara PD-PSRM.

Avantaje ale muncii de acasa si motive pentru care angajatorii trebuie sa ofere flexibilitate

Printre schimbarile majore impuse de criza cauzata de noul coronavirus se afla si posibilitatea de a munci de acasa. Telemunca sau lucratul remote sunt concepte care, pana acum, nu faceau parte din rutina multor companii, insa, situatia de urgenta cere.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2617 seconds )