Libnet.ro
UNICEF

16:00

Legea RCA nu se mai discuta astazi in Camera Deputatilor. Votul final, amanat pentru saptamana viitoare

Adevărul Adevărul,
Legea RCA nu se mai discuta astazi in Camera Deputatilor. Votul final, amanat pentru saptamana viitoare

Legea privind raspunderea civila obligatorie RCA) nu va mai fi dezbatuta astazi in plenul Camerei Deputatilor, for decizional, discutiile fiind amanate pentru saptamana viitoare. continuă pe Adevărul

Alina Gorghiu deschide lista candidatilor PNL la Camera Deputatilor

Copresedintele PNL Alina Gorghiu ar urma sa deschida lista candidatilor partidului in Bucuresti, la Camera Deputatilor. Pe de alta parte, prim-vicepresedintele Adriana Saftoiu ar fi luata in.

Nicusor Dan, liderul USR, vrea un fotoliu din Camera Deputatilor

Nicusor Dan, liderul USR, vrea un fotoliu din Camera Deputatilor .

Deputatii dezbat astazi legea RCA. Transportatorii cer amanarea votului in plen cu doua saptamani si acuza actorii politici de goana dupa capital electoral

Deputatii din comisiile de specialitate dezbat marti Legea privind asigurarea obligatorie de raspundere civila RCA) pentru prejudicii produse tertilor prin accidente de vehicule, urmand ca aceasta sa fie supusa votului in plen tot astazi.

Petre Roman isi reia mandatul de parlamentar dupa un an si jumatate, a decis Camera Deputatilor

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, in premiera, marti, un proiect de Hotarare potrivit caruia Petre Roman isi reia mandatul de deputat, dupa mai bine de un an. El si-a pierdut mandatul dupa ce a fost gasit incompatibil de ANI in 2014, insa instanta i-a dat castiga de cauza.

Guvernul discuta, astazi, o ordonanta de urgenta cu impact asupra achizitiilor publice

Guvernul discuta, in sedinta de astazi, un proiect de ordonanta de urgenta pentru modificarea si completarea unor acte normative cu impact asupra domeniului achizitiilor publice, potrivit unui comunicat al Executivului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )