Libnet.ro
UNICEF

05:30

Legea salarizarii unitare, amanata din nou

Antena3 Antena3,
Legea salarizarii unitare, amanata din nou

Legea salarizarii unitare a fostamanata din nou, a anuntat Radu Tudor, marti, la Punctul de intalnire. Liderul deputatilor PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marti, ca au. continuă pe Antena3

Depunerea proiectului Legii salarizarii, amanata din nou

Liderul deputatilor PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi, la finalul sedintei grupului deputatilor social-democrati, ca nu exista un orizont de timp pentru depunerea la Parlament a proiectului Legii salarizarii unitare, fiind foarte putin probabil ca acest demers sa fie facut in cursul acestei saptamani.

Legea orfana a salarizarii. Ce se ascunde in spatele faptului ca nimeni nu vrea sa-si asume Legea salarizarii unitare

Intr-un document remis ziarului Adevarul, Ministerul Muncii si Justitiei Sociale recunoaste in mod oficial ca Legea salarizarii unitare, recent pusa in dezbatere, nu este un document asumat de Guvernul Romaniei, motiv pentru care ministerul condus de Lia Olguta Vasilescu refuza sa ofere clarificari privind modul de calcul al viitoarelor salarii bugetare.

Seful diplomatiei britanice declara ca SUA ar putea ataca din nou regimul sirian

Ministrul de externe britanic, Boris Johnson, a declarat ca SUA ar putea ataca din nou pozitii ale regimului presedintelui sirian Bashar al-Asad, intr-un articol publicat duminica in cotidianul The Sunday Telegraph.

Seful diplomatiei britanice declara ca SUA ar putea ataca din nou regimul sirian

Ministrul de externe britanic, Boris Johnson, a declarat ca SUA ar putea ataca din nou pozitii ale regimului presedintelui sirian Bashar al-Assad, intr-un articol publicat duminica in cotidianul The Sunday Telegraph, citeaza Agerpres.

Ministrul de externe britanic declara ca SUA ar putea ataca din nou regimul sirian

Ministrul de externe britanic, Boris Johnson a declarat ca SUA ar putea ataca din nou pozitii ale regimului presedintelui sirian Bashar al-Asad, potrivit Agerpres. Seful diplomatiei britanice sustine ca acest.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )