Libnet.ro
UNICEF

22:00

Legea salarizarii unitare. Romania libera va prezinta principalele trei probleme din noul proiect de lege a salarizarii bugetarilor, pus in dezbatere pe site-ul PSD, si nu al Ministerului Muncii

România Liberă România Liberă,
Legea salarizarii unitare. Romania libera va prezinta principalele trei probleme din noul proiect de lege a salarizarii bugetarilor, pus in dezbatere pe site-ul PSD, si nu al Ministerului Muncii

Proiectul de lege privind salarizarea unitara a bugetarilor, care ar trebui depus in aceasta saptamana in dezbatere parlamentara, promite majorarea cu peste 50% a cheltuielilor cu salariile, desi plata unor sporuri este blocata de cativa ani, din lipsa banilor. continuă pe România Liberă

Legea salarizarii unitare, amanata din nou

Legea salarizarii unitare a fostamanata din nou, a anuntat Radu Tudor, marti, la Punctul de intalnire. Liderul deputatilor PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marti, ca au.

Turcan: Reteta pe care Liviu Dragnea a impus-o guvernului Grindeanu e una a dezastrului, Ce spune liderul PNL despre Legea salarizarii unitare

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a afirmat, miercuri, faptul ca social-democratii fug de asumarea unei Legi a salarizarii unitare, un proiect pe care sa devina un sec rasunator al guvernarii Dragnea-Grindeanu.

Turcan: Reteta pe care Liviu Dragnea a impus-o guvernului Grindeanu e una a dezastrului. Ce spune liderul PNL despre Legea salarizarii unitare

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a afirmat miercuri ca social-democratii fug de asumarea unei Legi a salarizarii unitare, un proiect pe care sa devina un sec rasunator al guvernarii Dragnea-Grindeanu.

Olguta Vasilescu, OPRITA iN PLOAIE de protestatari: Oamenii i-au cerut explicatii in legatura cu legea salarizarii unitare(VIDEO)

Mai multi politisti care protestau miercuri in fata ministerului Muncii au oprit-o pe Lia Olguta Vasilescu, in ploaie, cerandu-i explicatii cu privire la legea salarizarii.

Legea orfana a salarizarii. Ce se ascunde in spatele faptului ca nimeni nu vrea sa-si asume Legea salarizarii unitare

Intr-un document remis ziarului Adevarul, Ministerul Muncii si Justitiei Sociale recunoaste in mod oficial ca Legea salarizarii unitare, recent pusa in dezbatere, nu este un document asumat de Guvernul Romaniei, motiv pentru care ministerul condus de Lia Olguta Vasilescu refuza sa ofere clarificari privind modul de calcul al viitoarelor salarii bugetare.

Legea salarizarii unitare. Trei argumente care arata ca proiectul PSD nu poate fi aplicat

Proiectul de lege privind salarizarea unitara a bugetarilor, care ar trebui depus in aceasta saptamana in dezbatere parlamentara, promite majorarea cu peste 50% a cheltuielilor cu salariile, desi plata unor sporuri este blocata de cativa ani, din lipsa banilor.

Lia Olguta Vasilescu: Legea salarizarii este in linie dreapta. Orizontul de timp este exact cum scrie in programul de guvernare, ca de la 1 iulie sa se aplice (VIDEO)

Legea salarizarii unitare nu va ajunge nici saptamana aceasta in Parlament. Ministrul muncii Lia Olguta Vasilescu a anuntat ca proiectul va fi trimis abia saptamana viitoare. Asta desi Liviu.

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan: Pesedistii au amanat Legea salarizarii pentru Sfantul Asteapta

Presedintele interimar al Partidului National Liberal, Raluca Turcan, a acuzat majoritatea parlamentara pentru ca ar apela la diversiuni in cazul legii salarizarii unitare.

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu, despre legea salarizarii: Este in linie dreapta. Va fi depusa la Parlament cat mai repede

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, miercuri, ca proiectul Legii salarizarii unitare este in linie dreapta si va fi depus la Parlament cat mai curand, ea neavand.

Raluca Turcan, atac dur cu privire la legea salarizarii: Timp pierdut, bataie de joc, mult zgomot pentru nimic

Raluca Turcan a lansat un atac dur la adresa guvernului PSD cu privire la legea salarizarii, prin intermediul Facebook. Aflam de la pesedisti ca au amanat-o pentru Sfantul Asteapta.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )