Libnet.ro
UNICEF

09:30

Legenda fantomei de la Cicarlau care sperie soferii. Baia Mare are si ea casele sale bantuite

Adevărul Adevărul,
Legenda fantomei de la Cicarlau care sperie soferii. Baia Mare are si ea casele sale bantuite

Maramuresul are locurile sale bantuite. Cea mai cunoscuta poveste este cea a fantomei de la Cicarlau, care sperie soferii care circula prin zona chiar si in ziua de astazi. continuă pe Adevărul

VIDEO Bataie in strada ziua in amiaza mare in Baia Mare. Barbat lovit cu salbaticie din cauza unei masini

Picioare, pumni si scaune in cap. Totul ziua in amiaza mare intr-un local de pe o strada din Baia Mare. Victima a fost presedintele CS Seini, sectia fotbal, Stefan Craciun care a fost agresat de un barbat, se pare fost politist.

Transferuri la CSM Stiinta Baia Mare inainte de startul campionatului. Jucator din nationala statului Fiji

Mai sunt cateva zile pana la debutul campionatului de rugby. CSM Stiinta Baia Mare a anuntat de curand un nou transfer. Este vorba despre un jucator de 29 de ani din Fiji care va juca pe postul de mijlocas la deschidere.

HCM Minaur- HC Vaslui, un meci in care minauristii au nevoie de victorie dupa scandalul de la Turda

Un meci pe care HCM Minaur Baia Mare nu are voie sa il piarda. HCM Minaur Baia Mare va juca, in cadrul etapei a XXIV-a a Ligii Nationale masculine de handbal impotriva HC Vaslui.

Palamentarii de Maramures cer mutarea elicopterului SMURD pentru Regiunea Nord-Vest de la Jibou pe Aeroportul International Baia Mare

Doi dintre parlamentarii de Maramures cer prezenta unui elicopter SMURD pe Aeroportul International Baia Mare. Deputatii din Camera Deputatilor au aflat deja despre acest demers din gura unuia dintre deputatii din Maramures.

Primarii fac lucruri trasnite: Primaria Baia Mare, mutata cateva ore in cartierele orasului de pe Sasar

Primarii fac lucruri trasnite. De Buna Vestire, primarul de Baia Mare, Catalin Chereches, va demara actiunea de mutare a Primariei in cartierele municipiului resedinta de judet.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )