Libnet.ro
UNICEF

01:05

Legia Varsovia, adversara Stelei, va fi sustinuta la Bucuresti de aproximativ 2.000 de suporteri

Hotnews Hotnews,
 Legia Varsovia, adversara Stelei, va fi sustinuta la Bucuresti de aproximativ 2.000 de suporteri

Formatia poloneza Legia Varsovia va fi sustinuta la partida cu Steaua, din turul play-off-ului Ligii Campionilor, de aproximativ 2. 000 de suporteri, o parte dintre ei participand in mod frecvent la acte de huliganism, a declarat pentru Mediafax purtatorul de cuvant al Jandarmeriei, Georgian Enache. continuă pe Hotnews

Legia Varsovia va fi sustinuta la Bucuresti de aproximativ 2.000 de suporteri

Steaua - Legia Varsovia / Miercuri va avea loc prima mansa dintre Steaua si Legia Varsovia, meci care se va juca pe Arena Nationala, urmand ca partida decisiva sa se dispute in Polonia.

Dan Petrescu vede Steaua favorita in dubla cu Legia Varsovia. Fanii polonezi au sarit ca arsi la auzul acestui pronostic

Dan Petrescu, actualul antrenor al lui Dinamo Moscova, a prefatat dubla mansa pe care Steaua o va juca impotriva campioanei Poloniei, Legia Varsovia, sustinand ca echipa lui Reghecampf porneste favorita la calificare. La auzul acestor preziviuni, fanii polonezi au luat foc.

Suporterii echipei Legia Varsovia au facut haos inainte de meciul cu Steaua

Cu doar cateva zile inainte de prima mansa a playoff-ului pentru grupele Champions League in care vor intalni Steaua in deplasare, sustinatorii lui Legia Varsovia au oferit un spectacol specific lor.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )