Libnet.ro
UNICEF

07:00

Legisti: Paul Walker a murit din cauza arsurilor si a ranilor. Decesul a fost unul rapid

B1 B1,
Legisti: Paul Walker a murit din cauza arsurilor si a ranilor. Decesul a fost unul rapid

Certificatul de deces al actorului Paul Walker, starul francizei Furios si iute, mort pe 30 noiembrie intr-un accident de automobil produs la Los Angeles, confirma faptul ca starul american nu a murit doar din. continuă pe B1

Tragedie pe A1, la intrare in Pitesti. Un jandarm si fiica lui au murit din cauza unui sofer vitezoman care a intrat pe contrasens

Un jandarm si fiica lui in varsta de 15 ani au murit aseara intr-un grav accident rutier produs la intrarea in Pitesti, pe autostrada A1. Mama fetei se zbate intre viata si moarte, dupa ce masina in care.

Fratele mai mic al lui Paul Walker tine in maini soarta francizei Fast and Furious: producatorii i-au propus sa joace rolul lui Brian OConnor

Cody Walker, fratele mai mic al lui Paul Walker, actorul in varsta de 40 de ani care a murit pe 30 noiembrie, intr-un accident de automobil, a primit propunerea de a interpreta personajul Brian OConner in ultimele secvente din cea de-a saptea parte a francizei Fast and Furious, dupa cum informeaza publicatia The Daily Mail.

Paul Walker a fost inmormantat, sambata.

Familia si prietenii apropiati ai actorului Paul Walker si-au luat ramas bun de la acesta, sambata, in cadrul unei ceremonii funerare private, care a avut loc la cimitirul Forest Lawn Memorial Park, din Hollywood, Los Angeles, potrivit E!News, citat de contactmusic. com. Ramasitele pamantesti ale actorului Paul Walker, decedat intr-un accident de automobil pe 30 noiembrie, au fost incinerate, iar cenusa sa a fost depusa la cimitirul Forest Lawn Memorial Park, informeaza .

Fratele lui Paul Walker, in Fast and Furious 7

Cody Walker, fratele mai mic al lui Paul Walker, actorul in varsta de 40 de ani care si-a pierdut viata pe 30 noiembrie, intr-un accident de automobil, ar putea fi cel care va interpreta personajul Brian OConner.

Paul Walker a fost inmormantat, sambata, in prezenta familiei si a prietenilor

Familia si prietenii apropiati ai actorului Paul Walker si-au luat ramas bun de la acesta, sambata, in cadrul unei ceremonii funerare private, care a avut loc la cimitirul Forest Lawn Memorial Park, din.

SUA: Un avion a iesit de pe pista din cauza zapezii in Wisconsin

Un avion avand 60 de persoane la bord a iesit, luni, de pe pista, din cauza zapezii, la aterizarea pe aeroportul Madison din statul american Wisconsin. Un Boeing 737-800, zbor 385 din Minneapolis, cu destinatia .

Bolnava de CANCER si hepatita C, o batrana de 72 de ani ar putea fi aruncata dupa GRATII din cauza unei GAINI. Vezi o poveste ULUITOARE

Un nou caz ne demonstreaza ca Romania este tara tuturor posibilitatilor. Mai exact, o femeie de 72 de ani este plimbata prin instanta de 16 ani din cauza unei gaini. In 1997, magistratii din Vrancea au.

Victor Ponta sustine ca Lucian Bolcas nu mai candideaza la Curtea Constitutionala din cauza amenintarilor lui Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a sustinut luni ca Lucian Bolcas, acuzat de atitudini anti-semite, nu a mai dorit sa candideze la Curtea Constitutionala din cauza aversiunii si a amenintarilor lui Traian Basescu.

VIDEO Victor Ponta sustine ca Lucian Bolcas nu mai candideaza la Curtea Constitutionala din cauza amenintarilor lui Traian Basescu

Premierul Victor Ponta a sustinut luni ca Lucian Bolcas, acuzat de atitudini anti-semite, nu a mai dorit sa candideze la Curtea Constitutionala din cauza aversiunii si a amenintarilor lui Traian Basescu.

O cursa aeriana Munchen - Cluj a fost redirectionata la Sibiu din cauza cetii

O aeronava Lufthansa pe ruta Munchen-Cluj a fost redirectionata, duminica la pranz, catre Aeroportul din Sibiu, din cauza cetii, ulterior echipajul luand decizia sa decoleze spre Cluj-Napoca, informeaza Mediafax.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )