Libnet.ro
UNICEF

15:00

Leul intampina discutia acordului in boardul FMI in preajma nivelului de 4,46/eur

Hotnews Hotnews,
 Leul intampina discutia acordului in boardul FMI in preajma nivelului de 4,46/eur

In jurul orei 11,15, leul se tranzactiona in ultima sedinta a saptamanii la un nivel de 4,46 unitati in fata euro, cu cateva ore inainte de discutiile boardului FMI despre acordul cu tara noastra. Asa cum ne asteptam, leul a ramas aproape nemiscat ieri, fiind tranzactionat intr-un interval si mai ingust in jurul a 4,46/EUR pe volume in scadere. Evolutii similare s-au inregistrat si in regiune si credem ca aceste conditii vor persista astazi, intrucat piele externe sunt in continuare linistite. In alta ordine de idei, board-ul FMI decide in aceasta seara asupra noului Acord stand-by cu Romania, iar o concluzie pozitiva a discutiilor este de asteptat dupa ce s-a ajuns la un acord la nivelul staf-ului FMI in iulie si nu au aparut noi evenimente de atunci, se arata intr-o analiza a ING trimisa vineri dimineata clientilor corporate. continuă pe Hotnews

Boardul FMI discuta azi solicitarea Romaniei pentru un nou acord

Solicitarea Romaniei pentru un al treilea acord consecutiv cu Fondul Monetar International va fi discutata astazi in boardul institutiei, potrivit calendarului publicat pe site-ul FMI.

Boardul FMI discuta vineri solicitarea Romaniei pentru un nou acord stand-by

Boardul executiv al Fondului Monetar International FMI) discuta in sedinta de vineri, 27 septembrie, solicitarea Romaniei de incheiere a unui nou acord de tip stand-by,informeaza Agerpres, citand calendarul publicat pe site-ul FMI.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,24 seconds )