Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lia Olguta Vasilescu, anunt important de ultim moment. Zeci de mii de romani sunt afectati

Antena3 Antena3,
Lia Olguta Vasilescu, anunt important de ultim moment. Zeci de mii de romani sunt afectati

Ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu a postat pe Facebook un mesaj in care anunta una dintre masurile luate de Guvernul PSD-ALDE, potrivit programului de guvernare. Punctul de pensie creste de. continuă pe Antena3

Lia Olguta Vasilescu: Guvernul devanseaza, cu trei luni, intrarea in vigoare a Codului fiscal

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntatm vineri, ca Guvernul va reduce termenul de intrare in vigoare a modificarilor aduse Codului fiscal de la sase luni la trei luni, pentru a putea pregati punerea in aplicare a Legii salarizarii.

Modificare in Codul Fiscal. Anuntul facut de ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu

Ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Lia - Olguta Vasilescu, a anuntat vineri ca, pe ordinea de zi a sedintei de Guvern, se afla o solicitare de modificare a unui articol din Codul fiscal, pentru a putea fi.

Lia Olguta Vasilescu cere reducerea termenul de intrare in vigoare a modificarilor la Codul fiscal, de la 6 luni la 3 luni, petru a putea aplica Legea salarizarii

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat la inceputul sedintei de Guvern de vineri ca a solicitat reducerea termenului de intrare in vigoare a modificarilor la Codul fiscal, de la 6 luni la 3 luni, pentru a putea aplica Legea salarizarii. Va solicitam deci modificarea unui articol din Codul Fiscal, cu precizarea ca nu e vorba de cresteri de taxe sau impozite ori de introducerea altora noi. Este vorba de reducearea unui termen, de la 6 la 3 luni de intrare in vigoare a modificarilor Codului fiscal, a spus ministrul muncii.

Lia Olguta Vasilescu, despre numirile din viitorul Guvern Tudose: Vor fi surprize

Ministrul interimar al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ca vor fi surprize in viitorul Guvern Tudose. O sa vedeti multi ministri schimbati. Cei de la ALDE sigur vor ramane. ) Ave.

VIDEO. Claudiu Nasui, deputat USR: Cat de competent este noul vicepresedinte ASF, Ovidiu Wlassopol, fostul sot al Liei Olguta Vasilescu

Deputatul USR Claudiu Nasui lanseaza un semnal de alarma in legatura cu noul vicepresedinte al ASF, Ovidiu Wlassopol, despre care aminteste ca ar fi, pe de alta parte, fostul sot al doamnei Lia Olguta Vasilescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )