Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liberalul Sebastian Grapa a trecut la UNPR

B1 B1,
Liberalul Sebastian Grapa a trecut la UNPR

Senatorul liberal Sebastian Grapa s-a inscris in UNPR, transmite Agerpres. incepand cu aceasta data, parlamentarul UNPR isi desfasoara activitatea in cadrul grupului parlamentar al PSD din Senat, se. continuă pe B1

Partidul lui Gabriel Oprea, inca o racolare de la PNL: seful Comisiei pentru regulament din Senat a trecut la UNPR

Senatorul liberal Sebastian Grapa a dezertat de la PNL si s-a inscris in UNPR, potrivit unui comunicat al partidului condus de Gabriel Oprea. Transferul este unul de marca, dat fiind ca Sebastian Grapa este presedinte al Comisiei pentru Regulament din Senat.

Sebastian Grapa, despre plecarea din PNL si inscrierea in UNPR: In PNL viitorul este foarte gri, in UNPR foarte senin/ Fuziunea PNL-PDL a coborat partidul

Sebastian Grapa, presedinte al Comisiei de Regulament in Senat si pana astazi vicepresedinte al PNL Brasov, a plecat din partidul liberal si s-a inscris in UNPR, urmand sa activeze in grupul parlamentar al PSD. Grapa a declarat pentru Hotnews. ro ca motivul este unul simplu: in PNL ar fi avut un viitor politic gri, iar in UNPR urmeaza unul foarte senin. Grapa si-a exprimat nemultumirea legata de fuziunea PNL-PDL, despre care spune ca a coborat partidul si ca ceea ce arata sondajele in prezent pentru liberali nu va mai dura, intrucat exista rani nevindecabile.

Sebastian Grapa s-a inscris in UNPR

Senatorul Sebastian Grapa s-a inscris in Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei UNPR), arata un comunicat al partidului remis redactiei.

Lovitura pentru PNL la Senat. Sebastian Grapa, unul dintre liderii liberalilor, a trecut la UNPR

Sebastian Grapa, unul dintre liderii senatorilor PNL s-a inscris in UNPR .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2442 seconds )