Libnet.ro
UNICEF

06:00

Libia: Doi marinari au fost ucisi in urma bombardarii unui petrolier. La bord se aflau si doi romani

Hotnews Hotnews,
 Libia: Doi marinari au fost ucisi in urma bombardarii unui petrolier. La bord se aflau si doi romani

Doi membri ai echipajului unui petrolier, intre care un grec de 29 de ani si un marinar al carei cetatenie nu se cunoaste, au murit intr-un atac militar aerian de origine necunoscuta, in ambarcatiunea lor, duminica, in portul Derna, fief islamist din estul Lbiei, au pecizat luni garzile de coasta grecesti, potrivit AFP. B1 TV relateaza, citand presa din Libia, ca la bord se afla doi romani si ca unul dintre acestia si-ar fi pierdut viata. Vom reveni cu amanunte. continuă pe Hotnews

UPDATE Un marinar roman, ucis intr-un atac cu racheta asupra unui petrolier din Libia

Doi membri ai echipajului unui petrolier sub pavilion liberian si cu armator grec, un cetatean roman si un grec de 29 de ani, au murit intr-un atac militar aerian de origine necunoscuta, duminica, in portul Derna, fief islamist din estul Libiei. Informatia a fost confirmata de purtatorul de cuvant al Ministerului de Externe. Armata libiana a confirmat ca a bombardat un petrolier suspect din portul Derna.

Pakistan: Cel putin 31 de insurgenti au fost ucisi in urma unor raiduri aeriene ale armatei

Cel putin 31 de insurgenti au fost ucisi, sambata, in urma unor raiduri aeriene efectuate de avioane ale armatei pakistaneze in nord-vestul Pakistanului. Raidurile, care au avut loc in Valea Tirrah, in distric.

Doi graniceri sauditi au fost ucisi la frontiera cu Irakul

Ministerul de Interne saudit a informat in aceasta dimineata ca doi graniceri de-ai sai au fost ucisi dupa un atac sinucigas, urmat de un schimb violent de focuri, petrecut la un punct de trecere a frontierei.

2014, al doilea an sangeros din ultimul deceniu. Cel putin 138 de jurnalisti au fost ucisi

Cel putin 138 de jurnalisti au fost ucisi in anul care tocmai s-a incheiat, cei mai multi dintre ei in Siria, 2014 fiind astfel cel de-al doilea an sangeros, din ultimul deceniu, pentru cei care lucreaza in.

Armata libiana a recunoscut atacul asupra petrolierului pe care se aflau doi marinari romani

Armata din Libia a recunoscut oficial ca a atacat petrolierul cu doua avioane de vanatoare, dupa ce ar fi cerut echipajului sa se opreasca. Libienii spun ca vasul intrase intr-o zona militara si atunci au.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )