Libnet.ro
UNICEF

12:00

Libia vrea sa lupte impotriva Statului Islamic. Ce a cerut

România Liberă România Liberă,
Libia vrea sa lupte impotriva Statului Islamic. Ce a cerut

Guvernul libian, recunoscut international, vrea anularea embargoului asupra armamentului impus fortelor sale si atacuri aeriene internationale impotriva jihadistilor din Statul Islamic SI), in contextul in care SI ameninta sa creeze o baza in Libia, a declarat ministrul Mohamed Dayri la Paris. continuă pe România Liberă

Libia cere anularea embargoului asupra armelor si atacuri interntionale impotriva Statului Islamic: Oamenii sunt omorati, crucificati, dezgropati din morminte, sunt arsi de vii

Guvernul libian recunoscut international cere anularea embargoului asupra armamentului impus fortelor sale si atacuri aeriene internationale impotriva jihadistilor din Statul Islamic, care ameninta sa creeze o.

Regina Rania a Iordaniei: Musulmanii moderati nu fac suficient pentru a lupta impotriva Statului Islamic

Regina Rania a Iordaniei a declarat miercuri ca musulmanii moderati nu fac suficient pentru a lupta impotriva jihadistilor Statului Islamic SI) si a facut apel sa se mizeze pe tineret pentru a se evita ca.

Ankara anunta lansarea unei ofensive aeriene de amploare impotriva Statului Islamic

Armatele Turciei si Statelor Unite vor lansa in curand o ofensiva aeriana de amploare impotriva jihadistilor din cadrul organizatiei extremiste Statul Islamic SI), cu scopul de a-i alunga dintr-un sector din nordul Siriei de la granita cu Turcia, a anuntat luni ministrul turc de Externe, Mevlut Cavusoglu.

PREMIERA. Persecutiile Statului Islamic impotriva homosexualilor, dezbatute in cadrul Consiliului de Securitate al ONU

Membrii Consiliului de Securitate al ONU s-au reunit, luni, pentru a dezbate persecutiile Statului Islamic impotriva homosexualilor irakieni si sirieni.

Un copil, imbracat precum calaul Statului Islamic, isi decapiteaza ursuletul de plus cu un cutit: inregistrarea publicata pe internet ar putea apartine organizatiei teroriste (VIDEO)

O noua dovada a metodelor de indoctrinare a copiilor, folosite de membrii Statului Islamic. Pe internet a aparut o noua inregistrare, despre care se crede ca a fost facuta publica de reprezentantii.

Jihadistii Statului Islamic au aruncat in aer templul antic Baal Shamin din Palmyra

Jihadistii din gruparea Statul Islamic SI) au aruncat in aer un templu antic din Palmyra, oras din desertul sirian clasat in patrimoniul umanitatii, scrie AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )