Libnet.ro
UNICEF

01:05

Libia: Zeci de morti si raniti in urma unui atentat impotriva unui centru al politiei. Incendii de amploare la depozitele petroliere

Adevărul Adevărul,
Libia: Zeci de morti si raniti in urma unui atentat impotriva unui centru al politiei. Incendii de amploare la depozitele petroliere

Zeci de persoane au fost ucise si ranite joi in Libia, in urma unui atentat cu masina-capcana comis joi impotriva unui centru de instruire al politiei din orasul Zliten, situat la 160 de kilometri est de Tripoli, potrivit informatiilor din mass-media libiana, citata de AFP. continuă pe Adevărul

Zeci de morti si raniti in urma unui atentat impotriva unui centru al politiei

Zeci de persoane au fost ucise si ranite joi in Libia, in urma unui atentat cu masina-capcana comis joi impotriva unui centru de instruire al politiei din orasul Zliten, situat la 160 de kilometri est de Tripoli, potrivit informatiilor din mass-media libiana, citata de AFP.

Libia: Zeci de MORTI si raniti dupa un ATENTAT asupra unui sediu al POLITIEI

Zeci de persoane au fost ucise si ranite joi in Libia, in urma unui atentat cu masina-capcana.

Atentat intr-un centru al Politiei din Libia. Zeci de oameni au murit

Zeci de persoane au fost ucise si ranite joi in Libia, in urma unui atentat cu masina-capcana comis joi impotriva unui centru de instruire al politiei din orasul Zliten, situat la 160 de kilometri est de .

VIDEO O casa din paianta a fost distrusa in urma unui incendiu

O casa de pe strada Serban Greceanu, din microraionul 4, din Targoviste, a fost mistuita de flacari, astazi, in urma unui scurtcircuit. Pompierii au intervenit cu doua autospeciale pentru a stinge focul.

Tragedie! Barbat mort dupa ce acoperisul casei s-a prabusit peste el, in urma unui incendiu

Un barbat din Arad a murit, in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce acoperisul casei sale s-a prabusit peste el in urma unui incendiu, pompierii stabilind ca focul a izbucnit de la o soba defecta,.

Atentat la o academie de politie din Libia: Zeci de morti si raniti

Zeci de oameni si-au pierdut viata si cateva zeci au fost raniti, joi, intr-un atentat comis la o academie de politie din Libia. Bilatul initial anuntat de autoritati a fost de 15 morti, insa la scurt timp se vorbeste despre cateva zeci de morti si raniti. O agentie de stiri locala a scris ca bilantul atacului ar fi de 50 de morti si 127 de raniti, potrivit AFP.

Un ranit in urma unui atac armat asupra unui centru de gazduire a migrantilor in Germania

Politia germana ancheteaza pentru a afla cine a tras mai multe focuri de arma asupra unui centru de primire si gazduire a refugiatilor de la Dreieich, la sud de Frankfurt, dupa ce un barbat in varsta de 23 de ani a fost ranit usor in timp ce dormea, relateaza Euronews.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )