Libnet.ro
UNICEF

20:30

Lichiditate de 7,6 milioane de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de 7,6 milioane de euro

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, ieri, o lichiditate de 34 milioane lei aproximativ 7,6 milioane euro) din care 57,9% au reprezentat deal-uri cu SIF1 13,4 milioane lei), Fondul Proprietatea 3 milioane lei), BRD 2,2 milioane lei), Romgaz 504. 000 lei) si Banca Transilvania 596. 000 lei). continuă pe Ziarul Bursa

Lichiditate de 4,3 milioane euro

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, vineri, o lichiditate de 19,3 milioane lei aproximativ 4,3 milioane euro) din care 30,5% au reprezentat doua deal-uri cu actiuni Romgaz, in valoare de 3,3 milioane lei, si unul cu BRD, in suma de 2,5 milioane lei.

Transgaz propune dividende de 46,2 milioane euro

Transgaz Medias Simbol TGN) propune actionarilor dividende in valoare cumulata de aproape 207 milioane lei 46,2 milioane euro), cu 17% sub cele distribuite anul trecut, informeaza un comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

NEPI a obtinut 20 milioane euro pentru Shopping City Galati

Compania New Europe Property Investments NEPI) a primit, in februarie, un credit de 20 milioane euro, pe cinci ani, de la Garanti Bank, pentru refinantarea partiala a investitiei in centrul comercial Shopping City Galati, potrivit unui comunicat remis, astazi, redactiei.

Electrocentrale Oradea, penalizata cu 33 milioane euro

Producatorul de energie termica in sistem centralizat din municipiul Oradea, Electrocentrale Oradea, a fost penalizat cu 33 de milioane de euro de catre Comisia Europeana CE), pentru nefinalizarea unei proceduri de achizitie de certificate verzi, a anuntat, astazi, ministrul Mediului, Attila Korodi, citat de surse din presa.

12 MILIOANE euro. Cum justifica MSI banii investiti in site-ul eRomania si cum raspund acuzatiilor vehemente

Daca fotografia care ilustreaza acest articol va face sa strambati din nas, ganditi-va ca pentru asa ceva statul roman a contribuit cu un total de 12 milioane de euro - din banii contribuabililor. Este vorba de mult hulitul portal al democratiei.

Samsarul Michael Muresan a fost arestat, dupa ce a dat mita la ANRP pentru a primit o despagubire de 5 milioane euro

Omul de afaceri din Satu Mare, Michael Muresan, a fost arestat pentru 30 de zile, dupa ce a fost retinut joi, 20 martie, de procurorii DNA Oradea. Satmareanul este cercetat pentru ca a dat mita 1 milion de euro fostului vicepresedinte de la ANRP, Catalin Dumitru, prin intermediul fiului sau, pentru a intra in posesia unei despagubiri de cinci ori mai mare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )