Libnet.ro
UNICEF

15:00

Lichiditate de aproape 15 milioane lei la BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de aproape 15 milioane lei la BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 14,72 milioane lei 3,3 milioane euro). De asemenea, toti indicii interni erau la orele pranzului in urcare, indicele compozit al pietei, BET-C, urcand usor cu 0,01%, la 3. 106,59 puncte. continuă pe Ziarul Bursa

Directia de Taxe si Impozite Locale are de recuperat aproape sase milioane de lei din amenzi

Inspectoratul Judetean de Politie Mehedinti a inaintat Directiei de Taxe si Impozite Locale Drobeta Turnu Severin aproape 5000 de procese verbale ale amenzilor aplicate de la inceputul anului si care nu au fost achitate, majoritatea fiind amenzi la regimul rutier. Doar 7% din cuantumul amenzilor acordate de la inceputul anului au fost achitate.

Cronus eBusiness si Datanet Systems vor sa modernizeze reteaua RoEduNet cu 15 milioane de lei

Firmele Cronus eBusiness si Datanet Systems au depus oferte pentru furnizarea de echipamente IT destinate modernizarii infrastructurii de date a agentiei care administreaza reteau RoEduNet AARNIEC), contract in valoare de 15 milioane de lei TVA.

Finantele au atras 500 milioane lei, prin titluri cu scadenta in trei ani

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras 500 milioane lei printr-o licitatie pentru vanzare de obligatiuni cu maturitate in trei ani, la un randament mediu de 4,28% pe an, in crestere modesta fata de cel platit saptamana trecuta la o emisiune cu o maturitate apropiata.

Report de peste 6,4 milioane lei la LOTO 6/49.

Astazi au loc noi extrageri LOTO 6 din 49, LOTO 5 din 40, Noroc, Joker, Noroc Plus si Super Noroc. Premiul la categoria I a jocului LOTO 6 din 49 este de aproximativ 1,45 milioane de euro, informeaza Loteria Romana. La extragerea LOTO din 15 august, nu a fost inregistrat niciun castigator la categoria I de la LOTO 6/49, astfel ca premiul pus in joc, in valoare de 6. 434 de lei, a fost reportat pentru urmatoarea extragere. La categoria a doua a jocului Loto 6/49 au fost patru variante .

Primaria Bucuresti da 4,34 milioane lei pe un contract de consultanta pentru constructia salii polivalente de langa Arena Nationala

Primaria Bucuresti a demarat licitatia pentru un contract de 4,34 milioane de lei pentru doi ani de servicii de consultanta pe perioada de proiectare si executie a obiectivului de investitie Sala Multifunctionala Complex Sportiv Lia Manoliu si pentru un an de consultanta privind serviciile tehnice pentru operare si mentenanta, potrivit Hotnews.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )