Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lichiditate de peste 2 milioane de lei pe Rasdaq

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lichiditate de peste 2 milioane de lei pe Rasdaq

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 6,41 milioane lei 1,45 milioane euro), aproximativ acelasi rulaj fiind inregistrat pe tot parcursul zilei de ieri, cand lichiditatea a fost cea mai mica din ultimele cinci luni, in timp ce pe piata Rasdaq, rulajul a depasit 2 milioane de lei. continuă pe Ziarul Bursa

Primaria din Deveselu are nevoie de peste 5 milioane lei pentru investitiile in infrastructura

Administratia locala din comuna Deveselu asteapta fonduri guvernamentale de peste 5 milioane lei pentru a putea finaliza si pune in functiune sistemele de alimentare cu apa si canalizare pana la 1 noiembrie anul acesta, asa cum s-a estimat initial, afirma primarul localitatii, Ion Aliman.

CFR a diminuat pierderile la 139 milioane lei

Pierderile societatii de Transport Feroviar de Calatori CFR Calatori din primul semestru al anului trecut au fost diminuate de la 200 milioane lei, la 139 milioane lei in aceasi perioada a acestui an, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Impact vrea sa lanseze o emisiune de obligatiuni pe 5 ani in valoare de 100 milioane lei

Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer and Contractor vrea sa lanseze o emisiune de obligatiuni negarantate, convertibile in actiuni, avand o valoare nominala totala de 100 milioane lei.

RCSRDS apreciaza propunerea de reducere drastica a tarifelor de interconectare in telefonia mobila: Ar insemna reduceri de costuri de peste 150 milioane euro pe an, care ar trebui sa se reflecte in sumele platite de utilizatorii finali

RCSRDS a comunicat marti ca apreciaza drept binevenita reducerea tarifelor pentru terminarea apelurilor in retelele de comunicatii mobile la nivelul de 0,86 eurocenti/minut, prin initierea de catre ANCOM a consultarii publice in scopul stabilirii tarifelor maxime propuse pentru serviciile de interconectare, tarife determinate pe baza unor modele de calculatie a costurilor. Scaderea tarifelor pentru terminarea apelurilor in retelele de comunicatii mobile . ) ar insemna reduceri de costuri de peste 150 milioane euro pe an, care credem ca ar trebui sa se reflecte in sumele platite de catre utilizatorii finali. Mai mult, reducerea tarifelor de interconectare mobile reflectata in preturile consumatorilor ar duce la scaderea facturilor acestora, dar si la incurajarea consumului, spun oficialii RCSRDS.

Exod masiv din Siria. Peste 2 milioane de oameni au fugit din tara

Rapoartele oficiale ale Natiunilor Unite arata ca peste 2 milioane de oameni au parasit Siria, informeaza BBC. Aproximativ 700. 000 dintre acestia se afla in Liban. Mai mult de 500. 000 de refugiatia ar fi.

MedLife a inregistrat o cifra de afaceri de peste 35 milioane de euro in primul semestru

MedLife, cel mai mare operator privat de servicii medicale din Romania, anunta ca a inregistrat in primele sase luni ale anului o cifra de afaceri la nivel de grup de 35,2 milioane euro, in crestere cu 17% fata de aceeasi perioda a anului trecut. Mihai Marcu, presedintele CA MedLife, arata intr-o declaratie ca rezultatele au fost inregistrate in pofida climatului incert si nefavorabil din piata serviciilor medicale, cauzat de lipsa de predictibilitate in ceea ce priveste regulile de contractare a fondurilor publice de catre unele spitale private.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )