Libnet.ro
UNICEF

14:00

Licitatia de aproape 35 milioane de euro pentru crearea sistemului informatic de emitere a actelor de stare civila a fost suspendata in urma contestatiilor

Hotnews Hotnews,
 Licitatia de aproape 35 milioane de euro pentru crearea sistemului informatic de emitere a actelor de stare civila a fost suspendata in urma contestatiilor

Licitatia privind implementarea la nivel national a unui sistem informatic care vizeaza reducerea birocratiei la emiterea actelor de stare civila, acestea urmand a fi obtinute de cetateni prin simpla prezentare a unui act de identitate la primarie, a fost suspendata de catre Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor CNSC) pana la solutionarea unei contestatii. Procedura de achizitie in valoare de aproape 35 de milioane de euro, lansata luna august de Ministerul condus de Dan Nica, a atras pana acum peste 50 de cereri de clarificari si alte doua contestatii, care au fost insa respinse. continuă pe Hotnews

Guvernul a suplimentat cu aproape 70 de milioane de euro bugetul cheltuielilor de personal ale primariilor si consiliilor judetene

Guvernul a suplimentat cu 300 milioane lei nivelul maxim al cheltuielilor de personal aferente bugetului general centralizat al unitatilor administrativ teritoriale pentru anul 2013, potrivit unui ordin semnat de ministrii Liviu Dragnea si Daniel Chitoiu si de secretarul de stat Gheorghe Gherghina publicat saptamana trecuta in Monitorul Oficial.

Iaciu ofera 4,3 milioane de euro pentru preluarea Impact

Gheorghe Iaciu, cel mai mare actionar de la Impact Developer and Contractor IMP), ofera 19,61 milioane de lei 4,3 milioane de euro) pentru 61,94% din actiunile IMP pe care nu le detine. Pretul oferit de Iaciu este de 0,16 lei/actiune, cu 8% sub inchiderea de vineri.

BEI si BRD au semnat un contract de credit de 100 milioane euro

Banca Europeana de Investitii BEI) si BRD Groupe Societe Generale SA au semnat un contract de credit in valoare de 100 milioane euro pentru finantarea proiectelor care contribuie la cresterea ocuparii fortei de munca, imbunatatesc accesul la finantare pe termen mediu si lung pentru companiile romanesti si maresc competitivitatea economiei romanesti.

BEI acorda BRD un credit de 100 milioane euro

Banca Europeana de Investitii BEI) si BRD Groupe Societe Generale SA au semnat un contract de credit in valoare de 100 milioane euro pentru finantarea proiectelor care contribuie la cresterea ocuparii fortei de munca, imbunatatesc accesul la finantare pe termen mediu si lung pentru companiile romanesti si maresc competitivitatea economiei romanesti.

ROSIA MONTANA. Plumb: RMGC va cheltui 300 de milioane de euro pentru indepartarea poluarii ...

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat, marti, la audierile de la Comisia speciala pentru Rosia Montana, ca obligatiile privind indepartarea poluarii istorice de la Rosia Montana revin RMGC, suma estimata fiind in cuantum de 300 de milioane de euro, transmite Mediafax. Citeste si ROSIA MONTANA. Plumb: Concentratia de cianuri, o treime fata de limita europeanaIn ceea ce priveste efortul statului roman pentru a putea decontamina zona privind poluarea istorica - e nevoie de o investitie .

Rovana Plumb: RMGC va cheltui 300 de milioane de euro pentru indepartarea poluarii istorice. Garantia de mediu, dublata

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat, marti, la audierile de la Comisia speciala pentru Rosia Montana, ca obligatiile privind indepartarea poluarii istorice de la Rosia Montana revin RMGC, suma estimata fiind in cuantum de 300 de.

Romania are programata azi o plata de 26,9 milioane euro catre UE.

Romania are programata, duminica, o plata de 26,9 milioane euro catre Uniunea Europeana, din imprumutul stand-by contractat in 2009 cu institutiile financiare internationale, potrivit datelor furnizate de Guvernul Romaniei. Suma reprezinta dobanzi si comisioane. Romania trebuie sa efectueze, in acest an, plati in valoare totala de peste 1,164 miliarde euro catre FMI, UE si BIRD. De la inceputul anului, din suma totala datorata au fost achitate 729,3 milioane euro, potrivit .

Suedezii de la Zewa investesc 150 de milioane de euro la Sebes intr-o fabrica de hartie si ambalaje

Grupul suedez Svenska Cellulosa Aktiebolaget SCA), care detine si marca Zewa, va investi peste 100 de milioane de euro la Sebes, in localitatea Petresti. Suedezii vor mari capacitatea de productie a actualei fabrici de hartie si ambalaje, detinuta de Pehart Tec, pe care ar urma sa o cumpere si vor construi depozite si spatii logistice.

Dana Dascalu, CDD Relocation: Piata de relocari se ridica la sase milioane de euro pe an

Piata de relocari din Romania se mentine la 5-6 milioane de euro si anul acesta, cu toate ca numarul de mutari a crescut, pentru ca tarifele au scazut. Mutarile prin intermediul unei companii costa de la 450 de euro pentru un apartament cu trei camere si poate ajunge la 300. 000 euro pentru sediul unei firme, a declarat Dana Dascalu, directorul general al CDD Relocation si unul dintre cei trei actionari.

Cearta pe avionul de 56 milioane euro. Alesii reiau discutiile pe tema aeronavei pentru demnitari

La Senat se reiau discutiile pe tema avionului pentru demnitari. Saptamana trecuta a fost un intreg scandal legat de achizitionarea unei aeronave. Desi, initial, se spunea ca aeronava va costa 10 milioane.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2493 seconds )