Libnet.ro
UNICEF

15:00

Licitatie pentru inchirierea sectiilor de cale ferata neinteroperabile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Licitatie pentru inchirierea sectiilor de cale ferata neinteroperabile

Compania Nationala de Cai Ferate CFR organizeaza in ziua de 31. 10, la Bursa Romana de Marfuri BRM), etapa a VII-a de licitatie publica cu strigare pentru inchirierea a 12 sectii de cale ferata care apartin infrastructurii feroviare neinteroperabile, se anunta intr-un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

CFR: Licitatie pentru inchirierea a 12 sectii de cale ferata neinteroperabile.

Compania Nationala de Cai Ferate CFR organizeaza, pe 31 octombrie, la Bursa Romana de Marfuri BRM), etapa a VII-a de licitatie publica cu strigare pentru inchirierea pe o perioada de patru ani a 12 sectii de cale ferata ce apartin infrastructurii feroviare neinteroperabile, potrivit Agerpres. Potrivit unui comunicat al CFR, durata de valabilitate a contractului de inchiriere este de patru ani, iar criteriul de atribuire va fi pretul cel mai mare. Termenul limita pentru depunerea ofertelor .

Arhiva fostului secretar american al Apararii, Robert S. McNamara, vanduta la licitatie pentru 1 milion de dolari

Arhiva personala a lui Robert S. McNamara, secretar american al Apararii in mandatul presedintelui John F. Kennedy, inclusiv in timpul crizei rachetelor rusesti din Cuba, a fost vanduta cu peste 1 milion de dolari la o licitatie organizata de Casa Sotheby's, informeaza Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )