Libnet.ro
UNICEF

10:30

Licitatie pentru transportul carbunelui CE Oltenia: CFR Marfa cere 256 mil. lei, iar GFR solicita 255 mil. lei

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Licitatie pentru transportul carbunelui CE Oltenia: CFR Marfa cere 256 mil. lei, iar GFR solicita 255 mil. lei

CFR Marfa a cerut 256 de milioane de lei la o licitatie organizata de Complexul Energetic Oltenia pentru transportul carbunelui, iar o asociere din care face parte Grup Feroviar Roman GFR) a solicitat o suma de 255 de milioane de lei. Ambele oferte au. continuă pe Wall-Street Ro

Scantei la licitatia pentru transportul carbunelui de la CE Oltenia: CFR Marfa cere 256 de milioane de lei, GFR solicita 255 de milioane

CFR Marfa a cerut 256 de milioane de lei, iar o asociere din care face parte Grup Feroviar Roman GFR) a solicitat suma de 255 de milioane de lei la o licitatie organizata de Complexul Energetic Oltenia pentru transportul carbunelui, ambele oferte fiind acceptate in faza finala a procedurii de selectie.

Licitatie pentru atribuirea unor foraje, la OMV Petrom

OMV Petrom SNP), controlat de grupul petrolier austriac OMV, va organiza in 15 iulie o licitatie deschisa pentru atribuirea unor lucrari de foraj de sonde cu o valoare cuprinsa intre 13 si 205,5 milioane de euro. Lucrarile sunt estimate sa dureze doi ani.

OMV Petrom face licitatie pentru lucrari de foraj de sonde, de pana la 205,5 mil. euro

Producatorul de hidrocarburi si electricitate OMV Petrom SNP), controlat de grupul petrolier austriac OMV, va organiza in 15 iulie o licitatie deschisa pentru atribuirea unor lucrari de foraj de sonde cu o valoare cuprinsa intre 13 si 205,5 milioane.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )