Libnet.ro
UNICEF

20:30

Licitatii de 53 de milioane de euro pentru noi studii de fezabilitate pentru autostrazi. Vezi care sunt cele 10 tronsoane vizate

Hotnews Hotnews,
 Licitatii de 53 de milioane de euro pentru noi studii de fezabilitate pentru autostrazi. Vezi care sunt cele 10 tronsoane vizate

Licitatiile pentru realizarea Studiilor de Fezabilitate pentru 10 tronsoane de autostrada au fost publicate, joi, in Sistemul Electronic al Achizitiilor Publice SEAP), anunta Ministerul Transporturilor condus de Dan Sova. In total, cele 10 studii de fezabilitate care vor costa circa 53 de milioane de euro, o valoare care va fi propusa spre a fi finantata din fondurile europene nerambursabila. Cele 10 studii de fezabilitate vor acoperi 995 de kilometri impartiti pe mai multe tronsoane din tara printre care autostrada Ploiesti-Buzau-Bacau-Siret, Brasov-Bacau, Craiova-Calafat sau Bucuresti-Alexandria. continuă pe Hotnews

CNADNR va plati aproape 80 milioane euro pentru 1.000 de kilometri de autostrada

CNADNR estimeaza ca va plati pana la 78 milioane euro, inclusiv TVA, pentru contractarea unor studii de fezabilitate necesare constructiei a 10 autostrazi, insumand 975 kilometri, iar firmele interesate sa part.

CNADNR are 40 milioane euro pentru achizitia de utilaje pentru deszapezire

CNADNR dispune de suma de 40 milioane euro, prin Programul Operational Sectorial de Transport, pentru achizitia de utilaje de deszapezire, primele echipamente urmand sa fie livrate in luna noiembrie, a anuntat, marti, Dan Sova, ministrul.

Primaria Capitalei, dispusa sa plateasca circa 2,5 milioane de euro pentru asfaltarea unui km de strada

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat Administratiei Strazilor sa cheltuiasca 5,8 milioane de euro pentru asfaltarea a 5 strazi din Bucuresti cu o lungime insumata de 2. 317 metri. Astfel, municipalitatea este dispusa sa plateasca circa 2,5 milioane de euro pentru asfaltarea unui km de strada, pretul final urmand insa sa se stabileasca insa in urma unei licitatii.

Administratorul Astra Asigurari considera ca polita de 10 milioane euro pentru Oltchim nu trebuie platita

Dosarul de despagubire inaintat de administratorii judiciari ai Oltchim S. A in insolventa) nu indica un eveniment asigurat, produs in intervalul asigurat si care sa descrie si sa cuantifice vreunul dintre prejudiciile acoperite de polita de asigurare a raspunderii civile emisa de societatea de asigurari Astra SA, sustine administratorul special al Astra, compania KPMG Advisory intr-un comunicat remis redactiei.

Un proiect de 5 milioane de euro pentru testarea aptitudinilor a 20.000 de liceeni, din 7 judete, a fost lansat la Cluj

Un proiect in valoare de cinci milioane de euro, care vizeaza testarea aptitudinilor a 20. 000 de liceeni astfel incat acestia sa poata alege apoi ce studii vor urma va fi lansat in premiera nationala de Agentia Judeteana de Ocupare si Formare in Munca AJOFM)Cluj,.

CNADNR se pregateste pentru iarna. Cheltuie 40 milioane euro pe utilaje pentru deszapezire si de salvare

CNADNR beneficiaza de suma de 40 milioane euro, prin Programul Operational Sectorial de Transport, pentru achizitia de utilaje de deszapezire, primele echipamente urmand sa fie livrate in luna noiembrie, a.

Un aparat de tip pacanele genereaza un venit de 1000 euro/luna (studiu). Intreaga industrie a jocurilor de tip slot-machine si a pariurilor a generat 709 milioane Euro din PIB

Un aparat de tip pacanele genereaza un venit de 1000 euro/lunar, iar intreaga industrie a jocurilor de tip slot-machine si a pariurilor in cota fixa a generat 709 milioane Euro din PIB-ul Romaniei, creand 38. 500 locuri de munca in 2012, se arata in studiul Impactul economic al sectorului jocurilorsi pariurilor in cota fixa, realizat de compania PwC Romania. vezi studiul in atasament). Potrivit documentului, industria jocurilor a inregistrat o contributie la bugetul de stat de 333 milioane Euro sub forma de taxe si impozite.

Proiect. Aproape 5,8 milioane de euro pentru reabilitarea a cinci artere din Capitala

Aproape 5,8 milioane de euro ar putea aloca Administratia Strazilor Bucuresti pentru a reabilita a cinci artere din sectoarele 1, 3, 5 si 6, care insumeaza aproximativ 2. 300 de metri, proiectele urmand sa fie dezbatute marti de consilierii generali.

KPMG nu vrea ca Astra Asigurari sa plateasca polita de asigurare manageriala de 10 milioane de euro pentru combinatul Oltchim

Combinatul chimic Oltchim a solicitat deschiderea procedurii de insolventa la Astra Asigurari, din cauza unei polite de asigurare manageriala de 10 milioane de euro, insa KPMG administratorul special al asiguratorului spune ca dosarul inaintat de administratorii judiciari ai Oltchim nu indica un eveniment asigurat care sa descrie si sa cuantifice vreunul dintre prejudiciile acoperite de contractul de asigurare.

Afaceri de aproape 100 de milioane euro pentru Albalact, al treilea producator de pe piata lactatelor din Romania

Compania Albalact a incheiat anul 2013 cu o crestere profitabila a afacerilor, arata raportul financiar aprobat luni in Adunarea Generala a Actionarilor. Albalact a obtinut, anul trecut, o crestere cu 23% la suta a cifrei de afaceri, care a ajuns la 423. 587 lei, si a inregistrat un profit de 8. 362 lei, cu 14% mai mare decat profitul din anul precedent.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )