Libnet.ro
UNICEF

17:00

Licitatii trucate in favoarea Hexi Pharma, descoperite la Spitalul din Targu Mures. Ce alte nereguli a mai gasit Corpul de Control al Ministerului Sanatatii (VIDEO)

B1 B1,
Licitatii trucate in favoarea Hexi Pharma, descoperite la Spitalul din Targu Mures. Ce alte nereguli a mai gasit Corpul de Control al Ministerului Sanatatii (VIDEO)

Corpul de Control al Ministerului Sanatatii a descoperit mai multe nereguli la Spitalul de Urgenta din Targu Mures, informeaza B1 TV. in urma verificarilor s-a stabilit ca, in cursul. continuă pe B1

Sesizare DNA legata de Spitalul de Urgenta Targu Mures: licitatii trucate pentru Hexi Pharma si ecograf ginecologic cu soft pentru cardiologie

Corpul de Control al Ministerului Sanatatii a efectuat, in luna mai, o verificare a SCJU Tg. Mures si a constatat mai multe nereguli. Institutia va sesiza DNA pentru analizarea unor eventuale fapte de natura penala. Numele controversatei firme Hexi Pharma apare ca beneficiara a unor licitatii nelegale.

Cum a profitat Dorin Cocos de scandalul Hexi Pharma

Afacerile familiei lui Dorin Cocos cu sistemul sanitar au fost aruncate intr-un con de umbra din cauza scandalului Hexi Pharma.

Moartea patronului Hexi Pharma. Procurorul general: Va fi o solutie in legatura cu accidentul in aceasta luna

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a declarat ca expertiza tehnica dispusa dupa moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, este aproape finalizata, iar in cursul lunii iuliese va putea cunoaste daca a fost sinucidere, crima ori un accident provocat de neatentie sau de o defectiune tehnica.

Spitalul din Targu Mures, reclamat de Ministerul Sanatatii la DNA

Ministerul Sanatatii va reclama Spitalul Judetean din Targu Mures la Directia Nationala Anticoruptie DNA), dupa ce Corpul de Control a constatat o serie de nereguli. Este vorba despre contracte privind achizitia de substante dezinfectante, dar si de folosirea fondurilor europene.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2246 seconds )