Libnet.ro
UNICEF

15:00

Un lider important al asa-zisei politii a SI din Siria, care se ocupa cu decapitari, a fost el insusi decapitat

Antena3 Antena3,
Un lider important al asa-zisei politii a SI din Siria, care se ocupa cu decapitari, a fost el insusi decapitat

Un lider important al asa-zisei politii a Statului Islamic SI) din Siria, care se ocupa cu decapitari, a fost el insusi gasit decapitat in provincia siriana Deir Al-Zor est), a indicat marti Observatorul. continuă pe Antena3

Un lider al Statului Islamic a fost decapitat pentru ca ar fi fumat

Un lider important al Statului Islamic din Siria, care se ocupa cu decapitari, a fost el insusi decapitat pentru ca ar fi fumat, anunta Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), citat de Reuters.

UNICEF: in 2014, cel putin 160 de copii au fost ucisi in atacuri care au vizat scolile din Siria

In 2014, cel putin 160 de copii au murit in atacurile care au vizat scolile din Siria unde aproape 1,6 milioane de elevi si-au intrerupt studiile din cauza conflictului, anunta UNICEF, informeaza AFP, preluat de Mediafax.

Timisoara ar putea deveni al doilea oras din tara care are metrou (VIDEO)

Timisoara ar putea deveni al doilea oras din tara care are metrou. Constructia unei magistrale in orasul de pe Bega ar putea incepe anul acesta si va lega centrul Timisoarei de aeroport, spune primarul.

Aglomeratie la Vama Nadlac: Romanii din strainatate, care si-au petrecut vacanta in tara, se intorc la locurile de munca

Drumul National 7 in judetul Arad este aglomerat sambata seara, iar traficul in Vama Nadlac, pe sensul de iesire din tara, este de trei ori mai mare decat in mod obisnuit, romanii care lucreaza in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )