Libnet.ro
UNICEF

20:00

Lider PNL: Solicitam premierului Ponta un calendar realist de realizare a autostrazii Sibiu-Pitesti

Antena3 Antena3,
Lider PNL: Solicitam premierului Ponta un calendar realist de realizare a autostrazii Sibiu-Pitesti

Vicepresedintele PNL Alexandru Nazare cere premierului Victor Ponta sa prezinte un calendar realist privind constructia autostrazii Sibiu-Pitesti, el afirmand ca realizarea acesteia ar fi in pericol ca urmare. continuă pe Antena3

Premierul Ponta sa prezinte un calendar realist de realizare a autostrazii Sibiu-Pitesti

Realizarea autostrazii Sibiu-Pitesti este din nou in pericol ca urmare a pierderii fondurilor europene pentru transport de catre Guvernul Ponta, scrie vicepresedintele PNL Alexandru Nazare, care ii solicita primului ministru prezinte un calendar realist de realizare a acestei autostrazi.

Lider PNL, despre nominalizarea lui MRU la SIE: Ponta se razbuna pentru situatia prietenului Ghita

Presedintele PNL Iasi, Costel Alexe, catalogheaza opozitia lui Victor Ponta privind numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia Serviciului de Informatii Externe SIE) ca fiind una facuta din razbunare avand in vedere situatia deputatului independent Sebastian Ghita.

Cazul premierului Ponta a fost DISCUTAT in Parlamentul European

Dosarul penal al premierului roman, Victor Ponta, este discutat in aceste momente in Comisia pentru Libertati Civile a Parlamentului European de la Bruxelles. , a afirmat Monica Macovei.

Punctul de intalnire: PNL exporta scandalul Ponta - Iohannis la Bruxelles

Radu Tudor a comentat, duminica, la Punctul de intalnire demersul europarlamentarilor liberali, care au cerut audierea lui Victor Ponta la Bruxelles, in Parlamentul European. Victor Bostinaru, europarlamentar PSD,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )