Libnet.ro
UNICEF

20:30

Lider sindical din Politie, vizat intr-un dosar cu prejudiciu de doua milioane de euro. Iulian Surugiu este suspectat de evaziune fiscala (VIDEO)

B1 B1,
Lider sindical din Politie, vizat intr-un dosar cu prejudiciu de doua milioane de euro. Iulian Surugiu este suspectat de evaziune fiscala (VIDEO)

Cutremur in Politie. Sunt perchezitii la locuinta sindicalistului Iulian Surugiu. Liderul Sindicatului National al Agentilor de Politie este suspectat de evaziune fiscala, informeaza B1 TV. Potrivit unor. continuă pe B1

UPDATE. 45 de perchezitii in Bucuresti, Ilfov si Giurgiu. Liderul unui important sindicat din politie, suspectat de evaziune

45 de perchezitii au loc, joi, la adrese din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu, intr-un dosar ce vizeaza infractiuni de evaziune fiscala in domeniul constructiilor, vanzari de fier vechi si comert imbracaminte incaltaminte. Iulian Surugiu, presedintele Sindicatului National al Agentilor de Politie, este suspectat de evaziune fiscala in acest dosar.

Mitica Dragomir, condamnat la SAPTE ani de inchisoare intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani

Mitica Dragomir a fost condamnat la sapte ani de inchisoare intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. Decizia nu este definitiva.

Locuinta liderului Sindicatului Agentilor de Politie,Iulian Surugiu, vizata de descinderile mascatilor

Iulian Radu Surugiu, liderul Sindicatului National al Agentilor de Politie, este vizat intr-un dosar de evaziune fiscala. Procurorii au decins joi la 45 de adrese adrese, inclusiv la locuinta lui Surugiu.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )