Libnet.ro
UNICEF

20:30

Liderii PNL, dupa votul pentru motiunea de cenzura: Gorghiu - Toamna, o noua motiune de cenzura pentru a indeparta un premier toxic. Blaga - Ponta doar isi prelungeste agonia (VIDEO)

B1 B1,
Liderii PNL, dupa votul pentru motiunea de cenzura: Gorghiu - Toamna, o noua motiune de cenzura pentru a indeparta un premier toxic. Blaga - Ponta doar isi prelungeste agonia (VIDEO)

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, dupa votul din Camera Deputatilor, ca opozitia va mai initia o motiune de cenzura, in toamna. Toamna va insemna o noua motiune de cenzura, pentru a indeparta. continuă pe B1

PNL nu a strans suficiente voturi pentru motiunea de cenzura

ACTUALIZARE 11:47 Alina Gorghiu: A fost o greseala a PNL cand l-am votat pe acest premier Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declaraz ca cere scuze pentru votul partidului,precizand ca a fost o greseala a PNL cand l-a votat pe acest premier. * Ponta catre opozitie: Va veni timpul cand veti vedea ca e grava schimbarea guvernului de procuror * Antonescu: Neorganizarea alegerilor partiale, un motiv suficient pentru a cadea Guvernul * Proteste organizate de liberali in mai multe orase, in timpul dezbaterii motiunii de cenzura * in plen sunt prezenti 364 de parlamentari din 554 * Ponta: Sigur ca am emotii, e motiune de cenzura --- Liberalii nu au strans destule voturi pentru motiunea de cenzura, sustin surse din partid, care ne-au spus ca PNL a reusit sa stranga in total doar 230 de voturi in favoarea motiunii de cenzura, iar numarul total de voturi necesar pentru aprobare este de 278.

Doi deputati neafiliati au anuntat ca vor vota pentru motiunea de cenzura initata de PNL

Deputatii neafiliati Mihaela Stoica si Virgil Guran au anuntat joi ca vor vota in favoarea motiunii de cenzura initiata de PNL. Voi sanctiona, votand motiunea de cenzura, si jignirile pe care un.

A inceput votul motiunii de cenzura. Guvernul poate fi demis cu 278 de voturi. 364 de parlamentari prezenti la vot

UPDATEVotul pentru motiunea de cenzura a inceput in plenul parlamentului. Pentru a fi adoptata, motiunea ar trebui sa fie votata de 278 de parlamentari din totalul de 554. PNL a purtat deja negocieri inaintea.

Un deputat PSD tradeaza partidul: Am decis sa votez pentru motiunea de cenzura

Cu doar o zi inainte de motiunea de cenzura initiata de liberali, un deputat social-democrat a anuntat ca are de gand sa voteze pentru motiune. Deputatul PSD Marian Avram spune, intr-o declaratie de.

Reactia Ambasadei Germaniei, dupa votul in cazul Ponta

Ambasada Germaniei a declarat, miercuri, la o zi dupa votul in cazul Ponta, ca sprijina principiile MCV, bazate pe valorile europene ale statului de drept si pe care Guvernul Romaniei s-a angajat sa le implementeze.

Reactia Ambasadei Marii Britanii, dupa votul in cazul Ponta

Ambasada Marii Britanii a transmis, marti, dupa votul in cazul Ponta, ca Guvernul britanic recunoaste importanta luptei impotriva coruptiei in Romania si necesitatea ca institutiile sistemului judiciar sa poata actiona cu impartialitate.

Motiunea de cenzura a PNL a fost respinsa, Victor Ponta ramane premier: 194 de voturi pentru motiune, prea putin fata de necesarul de 278

Motiunea de cenzura a PNL impotriva Guvernului Ponta a fost respinsa de Parlament, iar premierul ramane in functie dupa votul de vineri. Rezultatul votului a fost 194 de voturi pentru motiune, 13 impotriva si 7 voturi anulate - prea putin fata de necesarul de 278 voturi necesare adoptarii motiunii. Rezultatul se explica si prin faptul ca parlamentarii din coalitia de guvernare PSD, PC si PLR) au stat in banci si nu au votat, respectand consemnul dat de sefii partidelor. Au fost cateva exceptii, printre care Victor Ponta, Serban Nicolae, Calin Popescu Tariceanu. Dezbaterea motiunii a fost pigmentat de jigniri din partea lui Tariceanu la adresa Alinei Gorghiu, din partea lui Victor Ponta la adresa lui Mircea Geoana. O pata de culoare a fost senatoarea Cristian Anghel PC), fosta grevista a foamei, care a venit imbracata intr-un sacou ce avea imprimeuri cu personaje din desene animate, printre care si Mickey Mouse. Vezi in articol cele mai importante momente ale zilei din Parlament.

Liderii PNL se intalnesc marti cu ambasadori straini pentru a discuta despre motiunea de cenzura

O delegatie a Partidului National Liberal se va intalni marti cu mai multi ambasadori straini acreditati la Bucuresti pentru a discuta despre motiunea de cenzura depusa de PNL.

Dan Sova a absentat motivat de la votul motiunii de cenzura

Dan Sova nu a fost prezent azi in Parlament pentrul votul motiunii de cenzura pentru ca a trebuit sa dea cu subsemnatul la sediul Inspectoratului Judetean de Politie Ilfov. Dan Sova a fost pus sub control.

PSD si UNPR nu vor vota motiunea PNL: Din respect pentru Parlament vom fi prezenti. Cel care vrea sa te darame trebuie sa isi arate forta atunci, la urna de vot (VIDEO)

Rovana Plumb, ministrul Muncii, a declarat pentru B1 TV, ca PSD nu va vota vineri in Parlament la motiunea initiata de PNL. E treaba opozitiei sa isi aduce voturile ca sa treaca motiunea. Noi cei din PSD nu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )