Libnet.ro
UNICEF

00:08

Liderii USL au mers impreuna la Conferinta Nationala de alegeri a TNL

Antena3 Antena3,
Liderii USL au mers impreuna la Conferinta Nationala de alegeri a TNL

Premierul Victor Ponta participa, sambata, la Conferinta nationala de alegeri a Tineretului National Liberal, el sosind la Romexpo, unde are loc evenimentul, impreuna cu presedintele PNL Crin Antonescu,. continuă pe Antena3

Ponta participa la conferinta nationala de alegeri a TNL

Premierul Victor Ponta participa, astazi, la conferinta nationala de alegeri a Tineretului National Liberal TNL), conform surselor de presa.

Liderii USL, intalnire la Guvern

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a sosit la Guvern, impreuna cu liderii USL Liviu Dragnea si Daniel Chitoiu, urmand sa aiba o intalnire cu premierul Victor Ponta, conform surselor de presa.

Liderii USL par ca au cazut la pace. Ruperea USL este un subiect inchis

Problema in USL nu este Sorin Rosca Stanescu, ci solidaritatea de care va da dovada PNL, in perioada dificila care urmeaza, le-a transmis liberalilor premierul Victor Ponta. Mesajul a fost postat pe Facebook cu o.

Politic Show: Liberalii, sub papucul lui Crin Antonescu; Cristian Preda: Nu e comic, e tragic! Liderii USL vor sa transforme revizuirea Constitutiei intr-o rasturnare de regim; Amendamentele pentru Constitutie pot fi depuse pana in 27 mai

Florin Popescu: Multi membri ai PDL nu inteleg de ce partidul nu se apuca sa faca opozitie. Deputatul PDL Florin Popescu a declarat astazi. Blaga: Daca USL modifica pragul electoral, PDL va mobiliza statul roman sa nu participe la referendum pentru revizuirea Constitutiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )