Libnet.ro
UNICEF

20:30

Liderul Fratiei Musulmane a fi judecat pentru instigare la uciderea manifestantilor

Adevărul Adevărul,
Liderul Fratiei Musulmane a fi judecat pentru instigare la uciderea manifestantilor

Liderul suprem al miscarii egiptene Fratii Musulmani, Mohamed Badie, dat in urmarire, si alti doi lideri ai organizatiei aflati in detentie vor fi judecati pentru instigare la uciderea manifestantilor, au anuntat surse judiciare. Decizia a fost anuntata la doar cateva ore de cand guvernul egiptean a ordonat armatei sa puna capat protestului neintrerupt organizat de aproape doua saptamani de sustinatorii lui Morsi. continuă pe Adevărul

Liderul Fratiei Musulmane va fi judecat pentru instigare la uciderea manifestantilor

Liderul suprem al miscarii egiptene Fratii Musulmani, Mohamed Badie, dat in urmarire, si alti doi lideri ai organizatiei aflati in detentie vor fi judecati pentru instigare la uciderea manifestantilor, au anuntat surse judiciare. Decizia a fost anuntata la doar cateva ore de cand guvernul egiptean a ordonat armatei sa puna capat protestului neintrerupt organizat de aproape doua saptamani de sustinatorii lui Morsi.

Egipt: Liderul miscarii Fratii Musulmani va fi judecat pentru instigare la uciderea manifestantilor

Mohamed Badie, liderul organizatiei Fratii Musulmani, alaturi de alti doi lideri, vor fi judecati pentru instigare la uciderea manifestantilor, potrivit surselor de presa internatioanale.

Liderul suprem al miscarii Fratii Musulmani, judecat pentru instigare la uciderea manifestantilor

Liderul suprem al miscarii egiptene Fratii Musulmani, Mohamed Badie, dat in urmarire, si alti doi lideri ai organizatiei aflati in detentie vor fi judecati pentru instigare la uciderea manifestantilor, anunta surse judiciare citate de AFP.

Liderul suprem al miscarii Fratii Musulmani, judecat pentru instigare la uciderea ...

Liderul suprem al miscarii egiptene Fratii Musulmani, Mohamed Badie, dat in urmarire, si alti doi lideri ai organizatiei aflati in detentie vor fi judecati pentru instigare la uciderea manifestantilor, anunta surse judiciare citate de AFP, conform Mediafax. Cei trei sunt acuzati de instigare la uciderea persoanelor care manifestau pe 30 iunie in fata sediului miscarii Fratii Musulmani. Egiptul traverseaza o perioada de criza care a culminat la inceputul lunii iulie cu inlaturarea de la .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )