Libnet.ro
UNICEF

09:30

Liderul grupului UDMR din Camera Deputatilor, despre audierea premierului la DNA: Legislatia romaneasca este ambigua si prost facuta

Adevărul Adevărul,
Liderul grupului UDMR din Camera Deputatilor, despre audierea premierului la DNA: Legislatia romaneasca este ambigua si prost facuta

Deputatul Mate Andras, liderul Grupului UDMR din Camera Deputatilor, a declarat ca nu stie daca premierul Victor Ponta, care a fost audiat la DNA si este urmarit penal, ar fi vinovat sau nu, dar considera ca legislatia romaneasca este ambigua si prost facuta. continuă pe Adevărul

Liderul grupului UDMR din Camera Deputatilor, despre audierea lui Ponta la DNA: Legislatia romaneasca este ambigua si prost facuta

Deputatul Mate Andras, liderul Grupului UDMR din Camera Deputatilor, a declarat ca nu stie daca premierul Victor Ponta, care a fost audiat la DNA si este urmarit penal, ar fi vinovat sau nu, dar considera ca legislatia romaneasca este ambigua si prost facuta.

ANAT: Votul din Camera Deputatilor pe Legea voucherelor de vacanta sustine turismul intern

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism ANAT) saluta votul dat in Camera Deputatilor, camera decizionala, pentru Ordonanta de Urgenta de modificare a Legii voucherelor de vacanta si apreciaza ca aplicarea acesteia, inca din aceasta vara, va aduce in industria turismului un plus de 400 de milioane de euro anual.

Camera Deputatilor a aprobat ordonanta care prevede ca angajatii pot primi vouchere de vacanta, in limita a 6 salarii medii pe economie

Camera Deputatilor a decis, miercuri, ca angajatii sa primeasca vouchere de vacanta, in limita a 6 salarii medii pe economie, reglementarile aprobate de catre deputati urmand sa fie aplicate in 30 de zile de la intrarea in vigoare a legii, informeaza Mediafax. In viziunea alesilor, masura ar urma sa contribuie la relansarea turismului romanesc. Camera Deputatilor este for decizional.

CCR: Premierul Victor Ponta nu poate fi suspendat decat de Camera Deputatilor

Premierul Victor Ponta nu poate fi demis decat de Camera Deputatilor, se arata in Decizia Curtii Constitutionalenr. 53din 28 ianuarie 2005. in drept, in cauza nu exista conflict juridic de.

Parlamentul copiilor, la Camera Deputatilor: impadurirea Romaniei, pe lista initiativelor liceenilor bucuresteni

Aproximativ 250 de elevi de la 5 licee din Bucuresti sunt asteptati, sambata, la Parlamentul copiilor, eveniment organizat de Camera Deputatilor, tematica initiativelor legislative ce urmeaza a fi dezbatute fiind variata, de la organizarea saptamanii Scoala altfel la reimpadurirea Romaniei.

Camera Deputatilor a respins motiunea Transelectrica

Camera Deputatilor a respins, ieri, cu 107 voturi pentru, 191 impotriva si 16 abtineri, motiunea simpla PSD curenteaza banul public, bonusuri uriase, contracte cu dedicatie si secrete de stat la Transelectrica.

Camera Deputatilor: Angajatii pot primi vouchere de vacanta

Camera Deputatilor a decis, azi, ca angajatii sa primeasca vouchere de vacanta, in limita a sase salarii medii pe economie, reglementarile aprobate de catre deputati urmand sa fie aplicate in 30 de zile de la intrarea in vigoare a legii.

Camera Deputatilor a decis: Angajatii pot primi vouchere de vacanta

Camera Deputatilor a decis, miercuri, ca angajatii sa primeasca vouchere de vacanta, in limita a 6 salarii medii pe economie, reglementarile aprobate de catre deputati urmand sa fie aplicate in 30 de zile de la intrarea in vigoare a legii.

Motiunea Transelectrica a fost respinsa de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a respins cu 107 voturi pentru, 191 impotriva si 16 abtineri, motiunea simpla PSD curenteaza banul public, bonusuri uriase, contracte cu dedicatie si secrete de stat la Transelectrica.

Motiunea PNL pentru Transelectrica, miercuri, in Camera Deputatilor

Motiunea simpla PSD curenteaza banul public - bonusuri uriase, contracte cu dedicatie si secrete de stat la Transelectrica, initiata de PNL, va fi supusa la vot, miercuri, in plenul Camerei Deputatilor, relateaza Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )