Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liderul Khorasan, una dintre cele mai periculoase organizatii teroriste din lume, ar fi fost ucis in bombardamentele din Siria

Adevărul Adevărul,
Liderul Khorasan, una dintre cele mai periculoase organizatii teroriste din lume, ar fi fost ucis in bombardamentele din Siria

Militanti din gruparea Khorasan, una dintre tintele bombardamentelor americane din Siria, au lasat mesaje de condoleante pe Twitter pentru Muhsin al-Fadhli, liderul organizatiei afiliate al-Qaeda, care planuia sa doboare mai multe avioane cu occidentali in viitorul apropiat. continuă pe Adevărul

Hackerii au inceput sa exploateze vulnerabilitatea Shellshock, una dintre cele mai severe din istoria internetului

La nici 24 de ore dupa ce autoritatile SUA au avertizat companiile si institutiile in legatura cu o vulnerabilitate infomatica de proportii numita Shellshock, hackerii pregatesc malware pentru a ataca sisteme de computere din intreaga lume. Prima consecinta pare sa fie ca hackerii construiesc botnet-uri uriase retele de calculatoare infectate) pe care sa le foloseasca la atacuri mari de DDoS.

Utile: Cele mai eficiente metode naturale de intarire a sistemului imunitar; Tratament inovativ pentru osteoartrita, cu refacerea partiala a genunchiului; Ce boli poti sa ai daca ti se strica dintii repede

Boala silentioasa care vine din paine. Cum stii daca o ai?Este una dintre cele mai comune boli din lume, insa in multe cazuri este asimptomatica. O anemie care. Suplimentele de fier administrate in timpul sarcinii ar putea influenta riscul de autism. Suplimentele de fier administrate viitoarelor mame in timpul sarcinii.

FOTO Vicepremierul Romaniei, L. Dragnea: Palatul Brancovenesc de la Potlogi, unul dintre cele mai importante obiective din Romania

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri, in Dambovita, ca Palatul Brancovenesc de la Potlogi, poate deveni unul dintre cele mai importante obiective turistice din tara. El a inspectat personal lucrari de reabilitare cu fonduri europene de la Palat.

Grupa de sange si sanatatea: 5 lucruri mai putin cunoscute

Tipul de sange este una dintre cele mai misterioase taxonomii din corp. Exista patru grupe sanguine si oamenii de stiinta sustin ca fiecare dintre ele este corelata cu un rism mai mare de aparitie a anumitor afectiuni.

Lora o duce din ce in ce mai bine: SI-A MARIT TARIFUL! Afla cat ia acum pentru un concert!

Lora e una dintre cele mai bune soliste din Romania si are o cariera de succes in maxima ascensiune! Desi.

Studentii clujeni vor face practica la una dintre cele mai importante companii din lume

UBB a semnat joi, 25 septembrie, un parteneriat cu Emerson prin care compania va oferi internship-uri si programe de training, create cu scopul de a creste potentialul de dezvoltare profesionala a studentilor. Parteneriatul exista de 7 ani, dar anul acesta este primul cand se si parafeaza un contract.

Peste 20.000 de locuri de munca, disponibile joi in toata tara. Cele mai multe, in Bucuresti si Cluj

Peste 20. 000 de locuri de munca sunt disponibile, joi, in toata tara, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe locuri de munca se gasesc in Bucuresti si in judetele Cluj, Prahova, Iasi, A .

Citim in iarba, evenimentul care ii indeamna pe iubitorii de lectura sa se bucure de cele mai frumoase titluri la iarba verde

Duminica, 28 septembrie, are loc cea de- a treia editie a evenimentului Citim in iarba, in Parcul Herastrau din Capitala. Iubitorii de lectura pot participa la eveniment inarmati cu cele mai interesante carti, de care se pot bucura la iarba verde de la ora 10. 00 pana la ora 20. Intrarea la eveniment este gratuita, iar participantii pot imprumuta carti din biblioteca organizata in aer liber in parcul bucurestean.

Terenurile agricole din judetele Timis, Vaslui si Arad au inregistrat cele mai multe oferte de vanzare

Terenurile agricole din judetele Timis, Vaslui si Arad au inregistrat cele mai multe oferte de vanzare de la inceputul anului si pana in prezent, iar suprafata cea mai mare de teren pentru care s-a depus o oferta de vanzare-cumparare este de aproape 74 de hectare, potrivit datelor furnizate de Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR), citate de Agerpres.

Confruntare intre Ionut Chirila si Marius Sumudica. Cele mai amuzante declaratii din razboiul celor doi

Fara performante remarcabile, dar guralivi din cale afara, Marius Sumudica si Ionut Chirila se intalnesc astazi in premiera cu ocazia meciului dintre Iasi si Chiajna, ora 18. 30 Look TV).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2404 seconds )