Libnet.ro
UNICEF

11:30

Liderul de sindicat de la Nitramonia Fagaras, in spital dupa GREVA FOAMEI.

România Liberă România Liberă,
Liderul de sindicat de la Nitramonia Fagaras, in spital dupa GREVA FOAMEI.

Liderul de sindicat de la Nitramonia Fagaras, a ajuns la Spitalul Municipal Fagaras pentru investigatii, miercuri, dupa trei ore de greva foamei, dupa ce medicii prezenti la locul protestului, la poarta principala a societatii Nitroporos, au constatat ca avea tensiunea foarte mare, relateaza Mediafax. Liderul de sindicat Lucian Cupu, impreuna cu alti sase sindicalisti de pe fosta platforma Nitramonia Fagaras, au inceput greva foamei, miercuri, de la ora 09. 00 in fata portii principale a . continuă pe România Liberă

Lideri ai Sindicatului Liber Nitramonia-Rompiro, in greva foamei de maine

Sapte lideri ai Sindicatului Liber Nitramonia-Rompiro, care reprezinta interesele salariatilor companiei Nitropos Fagaras, au decis sa intre, de maine, in greva foamei, conform unui comunicat al Cartel Alfa.

Greva foamei la Nitramonia

Sapte lideri ai Sindicatului Liber Nitramonia-Rompiro au decis sa intre, de maine, ora 9. 00, in greva foamei, informeaza Cartel Alfa.

Barbatul din Cluj care a cerut sa fie eutanasiat a intrat in greva foamei findca nu-si gaseste de lucru

Un barbat de 58 de ani, din municipiul Turda, judetul Cluj, care ceruse autoritatilor sa fie eutanasiat, a intrat, miercuri, de ziua lui, in greva foamei, pentru ca nu si-a gasit un loc de munca. Barbatului i s-a terminat ajutorul de somaj si nu mai are din ce trai.

Sindicalistii de la Nitroporos Fagaras intra in greva foamei

Cei sapte membri ai Consiliului Sindical au ales aceasta forma extrema de protest deoarece salariile angajatilor nu au mai fost platite de doua luni. Nici salariatii disponibilizati la 1 iulie nu si-au mai primit lefurile.

Fiscul scoate la vanzare un sfert din fostul combinat Nitramonia Fagaras

Fiscul brasovean scoate la vanzare aproximativ 92 de hectare de teren din municipiul Fagaras in cadrul unei licitatii organizate la mijlocul lunii august.

Astazi o sa muriti cu mine, vreau sa fac o lume mai buna. Trei femei la spital, dupa ce microbuzul in care erau a intrat intr-un copac

Trei femei au fost transportate la spital, marti, dupa ce microbuzul in care se aflau a intrat intr-un copac, in municipiul Targoviste, persoanele ranite declarand ulterior ca soferul autovehiculului le-ar fi.

Un copil de cinci ani din Iasi a ajuns la spital, dupa ce a fost batut crunt de concubinul mamei sale

Un copil in varsta de cinci ani a ajuns, marti, in stare critica la Spitalul de copii Sfanta Maria dinIasi, dupa ce a fost batut crunt de concubinul mamei sale, potrivit Mediafax. Copilul a fost adus la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )