Libnet.ro
UNICEF

09:30

Liderul tour-operatorilor din Romania a avut afaceri in crestere cu 2% in primul semestru

Adevărul Adevărul,
Liderul tour-operatorilor din Romania a avut afaceri in crestere cu 2% in primul semestru

Eximtur, cea mai mare agentie de turism la nivel national cu capital romanesc, anunta ca a inregistrat in primele sase luni din acest an o cifra de afaceri de circa 20,3 milioane de euro. Vanzarile astfel consemnate sunt in crestere cu 2% fata de cele din perioada similara a anului trecut. continuă pe Adevărul

Comunicatul oficial al Asociatiei Magistratilor din Romania privind libertatea de exprimare

Mihai Gadea a citit, in cadrul emisiunii Sinteza Zilei , comunicatul oficial transmis de Asociatia Magistratilor din Romania privind libertatea de exprimare a presei. Acestea este comunicarul oficial al AMR: .

Presedintele Federatiei Mecanicilor de Locomotiva din Romania, amenintat cu moartea de pe un numar de telefon al unei unitati SRI

Presedintele Federatiei Mecanicilor de Locomotiva din Romania, Iulian Mantescu, a marturist in cadrul emisiunii La Ordinea Zilei ca in anul 2005 a primit telefoane de amenintare cu moartea. Iulian Mantescu a.

Roxana Barca, o atleta din Romania, depistata pozitiv la un test anti-doping la Universiada (VIDEO)

Roxana Barca, o atleta din Romania, a fost depistata pozitiv la un test anti-doping la Universiada de la Kazan, Rusia, relateazaB1 TV. Atleta, care este legitimata la clubul Steaua, a cucerit medalia de aur.

Cel mai bun hairstylist din Romania. Concurs pentru profesionisti, jurizat de profesionisti!

Concursul Cel Mai bun Hairstylist din Romania isi doreste sa dea o sansa stilistilor aflati la inceput de drum, dar si celor consacrati de a-si demonstra abilitatile profesionale. Concursul este unul echili.

Show incendiar in Capitala. Sting si-a impresionat din nou fanii din Romania

Sting a reusit pentru a patra oara sa-si impresioneze fanii din Romania. Circa 4. 000 de oameni s-au bucurat aseara sa-l vada din nou pe Sting la Bucuresti. Artistul britanic a sustinut miercuri seara ultimul.

Carrefour va deschide la finalul anului cel de-al 25-lea hipermarket din Romania

Carrefour Romania va deschide la finalul anului acesta cel de-al 25-lea hipermarket din tara noastra, in incinta centrului comercial Shopping City Galati, dezvoltat de NEPI.

Anuntul care va iNFURIA soferii din Romania. NU vor mai fi scutite

Autovehiculele dobandite prin partaj nu vor mai fi scutite de la plata timbrului de mediu, noua taxa auto, autoritatile descoperind ca sunt masini second-hand cumparate din statele Uniunii Europene in.

Bijuteriile furate de la Cannes, care valorau 100 de milioane de euro, apartineau proprietarului unui mall din Romania

Bijuteriile furate de la hotelul din Cannes, in valoare de peste o suta de milioane de euro, apartineau proprietarului unui mall din Bucuresti. Politistii nu au dat inca de urma hotului. Printre bijuteriile.

Medicover a numit un director general pentru coordonarea clinicilor si a spitalului din Romania

Operatorul de servicii medicale private Medicover Romania are un nou director general, Adrian Purcarea, care va coordona activitatea clinicilor si a spitalului pe care grupul le detine pe piata locala.

Investitiile de private equity din Romania, la minimul ultimilor sase ani

Investitiile fondurilor de tip private equity si venture capital in tara noastra au atins, in 2012, nivelul minim al ultimilor sase ani, la o distanta considerabila fata de celelalte tari din Europa Centrala si de Est, arata raportul referitor la Europa Centrala si de Est emis de Asociatia Europeana de Private Equity si Venture Capital EVCA).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )