Libnet.ro
UNICEF

11:30

Lidia Fecioru, pilda zilei: Nu va bateti capul de oamenii care au plecat din viata voastra

Antena3 Antena3,
Lidia Fecioru, pilda zilei: Nu va bateti capul de oamenii care au plecat din viata voastra

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, in cadrul rubricii Pilda Zilei a emisiunii Adevaruri Ascunse de la Antena 3, despre cum ar trebui sa gandim atunci cand o persoana dispare din viata noastra. continuă pe Antena3

Lidia Fecioru leacul zilei pentru bronsita. Este foarte simplu, bem in fiecare seara

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, in cadrul rubricii Leacul Zilei al emisiunii Adevaruri Ascunse de la Antena 3, despre beneficiile pe care le poate avea laptele intr-un amestec simplu.

10 capcane cognitive care te duc la ratare! Mihai Voropchievici si Lidia Fecioru spun ce e de schimbat

Ratarea este o tema foarte dezbatuta in aria dezvoltarii personale, dar oamenii inca ezita in a se analiza si gasi o solutie de schimbare. Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au prezentat 10 moduri de distorsiune cognitiva care ii fac pe oameni sa rateze sistematic tinta.

Care este, de fapt, cauza adevarata a depresiei. Lidia Fecioru te invata cum sa scapi de ea

Statisticile arata ca unul din patru romani are o problema de sanatate mintala si, anual, aproape un milion de oameni din tara noastra sunt diagnosticati cu depresie. Datele actuale arata ca, in 2020, depresia va deveni a doua cauza de dizabilitate, la nivel mondial, dupa afectiunile cardiovasculare. Ce se intampla cu sufletul tau? este .

Lidia Fecioru: Cum putem folosi Legea Bumerangului pentru a atrage fericirea in viata noastra

In emisiunea Adevaruri Ascunse de la Antena 3, Lidia Fecioru a vorbit despre cum putem folosi Legea Bumerangului in favoarea noastra.

Ce nu mai pot face oamenii care nu se vaccineaza. Informatie de ultima ora

Frica de noi infectari a determinat marii operatori din industria aeronautica de transport, sa-si analizeze optiunile. Se vehiculeaza ideea unui pasaport Covid care ar putea ajuta pasagerii aerieni sa evite carantina, si sa se poata deplasa. Pasaport Covid la toate companiile aeriene in ultimele luni, ideea introducerii pasapoartelor de imunitate digitala a inceput sa circule .

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )