Libnet.ro
UNICEF

8 Iun.

Liga 1: CSU Craiovs vs Sepsi Sfantu Gheorghe 0-0 Oltenii au ratat ocazia de a urca pe primul loc

Hotnews Hotnews,
 Liga 1: CSU Craiovs vs Sepsi Sfantu Gheorghe 0-0 Oltenii au ratat ocazia de a urca pe primul loc

CSU Craiova a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, marti, pe teren propriu, cu Sepsi Sfantu Gheorghe, in etapa a XVI-a a Ligii I, prima a returului. Oltenii au ratat ocazia de urca pe prima pozitie in clasament raman pe locul 2, la un punct in spatele celor de la FCSB). continuă pe Hotnews

Liga 1: Marti debuteaza etapa a XVI-a, prima a returului

Liga 1 revine oficial cu prima etapa a returului runda cu numarul 16), Gaz Metan Medias si FC Voluntari fiind echipele care vor intra primele in scena. Al doilea meci al zilei le va aduce fata in fata pe CS U Craiova si Sepsi Sfantu Gheorghe. Intra in material pentru a vedea programul complet al duelurilor.

La 55 de milioane de euro, trebuia sa fie verde - Sorin Cartu, nemultumit de starea terenului la meciul dintre CSU Craiova si Sepsi

Presedintele CS Universitatea Craiova, Sorin Cartu, a declarat ca nu intelege cum administratorii Stadionului Ion Oblemenco, arena de 55 de milioane de euro, nu au reusit sa indeparteze zapada de pe teren inaintea meciului cu Sepsi.

Asa am trait Craiova - Sepsi 0-0. Oltenii aproape de gol

De la ora 19:00 am transmis live text meciul Universitatea Craiova - Sepsi Sf. Gheorghe, partida din etapa 16-a in CASA Liga 1.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 8 Iun.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3434 seconds )