Libnet.ro
UNICEF

19:00

LIGA CAMPIONILOR Vot pentru echipa All Star: HCM Baia Mare are 6 nominalizari. Doua la categoria cea mai buna tanara jucatoare

Adevărul Adevărul,
LIGA CAMPIONILOR Vot pentru echipa All Star: HCM Baia Mare are 6 nominalizari. Doua la categoria cea mai buna tanara jucatoare

Participarea HCM Baia Mare in Liga Campionilor este de bun augur. Baimarenii iubitori de handball au ocazia sa isi voteze online favoritele pentru echipa All Star a sezonului 2014-2015 din Liga Campionilor. continuă pe Adevărul

Sud vs Nord in All Star Game-ul romanesc la baschet masculin. Toate numele mari vin sa joace duminica

Dupa modelul nord-american, adaptat si la o scara mult mai mica, baschetul romanesc masculin progremeza anual All Star Game, meci care ii aduce fata in fata pe cei mai buni jucatori din nordul tarii cu cei din sud.

Constantencele stiu si tenis de masa. O sportiva a castigat Liga Campionilor

Eliza Samara, cea mai buna jucatoare de tenis de masa a Romaniei a triumfat in Liga Campionilor Europeni la acest sport.

Sferturi Liga Campionilor: HCM Baia Mare - Dinamo Sinara 25-23. Meci castigat in ultimele secunde

Meci istoric pentru HCM Baia Mare in sferturile Ligii Campionilor in Polivalenta baimareana. Echipa antreanta de Tone Tiselj va juca impotriva rusoaicelor de la Dinamo Sinara, nimeni alta decat campioana Rusiei.

Liga Campionilor: HCM Baia Mare, pe urmele Oltchimului in Europa

Handbalul feminin romanesc ar putea avea parte de o noua echipa calificata in semifinalele Ligii Campionilor, dupa o pauza de 3 ani de zile. Reusita handbalistelor din Baia Mare, in fata lui Dinamo Volgograd, trezeste noi sperante.

Handbal feminin - Liga Campionilor: HCM Baia Mare - Dinamo Volgograd 25-23

HCM Baia Mare a obtinut o victorie muncita, 25-23 11-12), in fata rusoaicelor de la Dinamo Volgograd, in meciul tur disputat sambata in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la handbal feminin.

Campionatul Ucrainei: inca o victorie pentru echipa Sahtior Donetk

Echipa Sahtior Donetk, antrenata de Mircea Lucescu, a invins, duminica, in deplasare, cu scorul de 6-2, formatia Ilisivet Mariupol, intr-un meci din etapa a XVIII-a a campionatului ucrainean, informeaza site-ul oficial al UEFA, conform Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )