Libnet.ro
UNICEF

17:16

Liga I. Steaua castiga din nou in fata Viitorului Constanta

Antena3 Antena3,
Liga I. Steaua castiga din nou in fata Viitorului Constanta

Steaua Bucuresti a invins-o pe FC Viitorul Constanta cu scorul de 3-1 2-0), sambata seara, la Ovidiu, intr-un meci din etapa a treia a fazei play-off a Ligii I de fotbal. Pentru campioana. continuă pe Antena3

Serban Copot a devenit din nou tatic! Artistul are o minunatie de baiat!

Serban Copot a devenit din nou tatic. In jurul orei 13, sotia lui, Roxana, a adus pe lume un baietel. Micutul a avut la nastere 3,200 kilograme si o lungime de 51 de centimetri.

Cocos iubeste din nou. Mircea Badea: Sincer sa fiu am crezut ca e vorba de Viorel si Oana Lis

Dorin Cocos a trecut peste divortul de Elena Udrea, precum si peste cel de Diana Robu si iubeste din nou! Si nu pe oricine. Cucerirea lui Dorin Cocos este o blonda pe nume Raluca, manechin de.

Becali, audiat din nou in dosarul lui Gabriel Popoviciu

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis, joi, sa admita cererea procurorilor DNA de il reaudia pe George Becali in dosarul in care omul de afaceri Gabriel Popovicu este judecat pentru complicitate la abuz in serviciu si dare de mita in legatura cu retrocedarea unui teren din zona Baneasa, transmite Mediafax.

UPDATE: Fosta nora a lui Virgil Magureanu, din nou la DNA. Ea va depune la Politie dovezi ca a fost amenintata

Fosta nora a lui Virgil Magureanu, Alina Petre, s-a prezentat, miercuri, la sediul DNA Ploiesti. La iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Ploiesti, ca va depune, la Sectia 3 de Politie din Bucuresti, mai multe dovezi care atesta faptul ca a fost amenintata, .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )