Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ligia Deca, consilier de stat la Departamentul Educatie si Cercetare al Administratiei Prezidentiale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ligia Deca, consilier de stat la Departamentul Educatie si Cercetare al Administratiei Prezidentiale

Presedintele Klaus Iohannis a numit-o pe Ligia Deca in functia de consilier de stat la Departamentul Educatie si Cercetare al Administratiei Prezidentiale, se arata intr-un comunicat. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele Iohannis isi completeaza echipa. Pe cine a numit consilier

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a semnat, luni, decretul de numire al Ligiei Deca in functia de consilier de stat la Departamentul Educatie si Cercetare al Administratiei Prezidentiale, incepand cu data de 1 iulie .

Klaus Iohannis a numit un nou consilier la Cotroceni: Ligia Deca isi va desfasura activitatea in cadrul Departamentului Educatie si Cercetare de la 1 iulie

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a numit-o pe Ligia Deca in functia de consilier de stat la Departamentul Educatie si Cercetare al Administratiei Prezidentiale, incepand cu data de 1 iulie,.

Ligia Deca a fost numita consilier de stat pe Educatie

Ligia Deca a fost numita consilier de stat pe Educatie. Ligia Deca este cercetator in stiinte politice si lucreaza la Universitatea din Luxemburg. Stire in curs de.

Pe cine a ales Klaus Iohannis consilier pe Educatie

Presedintele Klaus Iohannis a numit-o pe Ligia Deca in functia de consilier de stat la Departamentul Educatie si Cercetare al Administratiei Prezidentiale, incepand cu data de 1 iulie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )