Libnet.ro
UNICEF

09:00

Lindsay Davenport, pentru New York Times: Simona Halep va avea un rol major pe zgura

Adevărul Adevărul,
Lindsay Davenport, pentru New York Times: Simona Halep va avea un rol major pe zgura

Fost lider mondial si tripla castigatoare de Grand Slam, Lindsay Davenport apreciaza jocul Simonei Halep, despre care crede ca va avea un rol-cheie in sezonul de zgura. continuă pe Adevărul

New York: Zeci de persoane, arestate la un mars impotriva violentelor comise de politie

Zeci de persoane au fost arestate marti si mai multi politisti au fost agresati la New York la un mars impotriva violentelor comise de politie, informeaza New York Times. Organizatia Stop Mass Incarceration.

Premierul Victor Ponta lauda echipa Antena 3 pentru reusita de la New York Festivals 2015

Premierul Victor Ponta lauda echipa Antena 3 pentru reusita de la New York Festivals 2015! Felicitari echipei Antena 3 pentru premiul castigat la New York Festivals 2015! Meritati aceasta victorie!, a scris.

Dan Voiculescu felicita echipele Antena 1 si Antena 3 pentru reusita de la New York Festivals 2015

Colegii nostri care au castigat medalia de argint la Gala New York Festivals au fost felicitati de Dan Voiculescu, intr-un mesaj postat pe blogul personal. Am vazut cum jurnalistii Antena 1 si Antena 3 au fost n.

Maria Sarapova a renuntat la Fed Cup, e incerta pentru Stuttgart. Simona Halep ar urca direct pe locul doi

Simona Halep se afla pe ultima suta de metri a pregatirilor pentru turneul de la Stuttgart, la finalul caruia are sanse mari sa redevina numarul 2 WTA.

Federatia Romana de Tenis o intelege pe Simona Halep: Trebuie sa o respectam

George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis, s-a exprimat pe tema absentei jucatoarei Simona Halep din meciul de Fed Cup contra Canadei.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe locul 3. Irina-Camelia Begu a urcat pe pozitia 33

Simona Halep se mentine pe locul 3 WTA, cu 7571 de puncte, iar Irina-Camelia Begu a urcat pe pozitia 33 de pe 36, cu 1409 puncte, potrivit clasamentului publicat luni. Monica Niculescu a urcat de pe locul 62 pe 61, ea.

Simona Halep ramane locul 3 in clasamentul WTA. Pe ce loc se afla Begu

Jucatoarea Simona Halep se mentine pe locul 3, cu 7571 de puncte, iar Irina-Camelia Begu a urcat de pe pozitia 36 pe 33, cu 1409 puncte, in clasamentul WTA dat publicitatii luni, informeaza Mediafax.

Simona Halep ramane pe locul 3 in clasamentul WTA

Jucatoarea de tenis Simona Halep ramane pe locul 3 in clasamentul WTA, cu 7571 de puncte, iar Irina-Camelia Begu a urcat 3 pozitii pana pe locul 33, cu 1. 409 puncte.

Simona Halep isi pastreaza locul in clasamentul WTA. Irina Begu la cea mai buna clasare din cariera

Jucatoarea Simona Halep se mentine pe locul trei in ierarhia actualizata si care a fost data publicitatii, luni, de WTA.

Clasamentul WTA: Simona Halep, in continuare pe 3 - Irina-Camelia Begu a urcat pe 33

Simona Halep ramane pe pozitia a treia in clasamentul WTA si in aceasta saptamana, cu 7571 de puncte acumulate. Sportiva din Romania este devansata de Maria Sharapova locul 2 - 7890 puncte) si Serena Williams locul 1 - 9981 puncte). Irina-Camelia Begu a urcat pana pe pozitia 33, informeaza wtatennis. com.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2543 seconds )