Libnet.ro
UNICEF

11:45

Lionel Messi, Franck Ribery si Cristiano Ronaldo, in cursa pentru titlul de cel mai bun jucator din Europa

B1 B1,
Lionel Messi, Franck Ribery si Cristiano Ronaldo, in cursa pentru titlul de cel mai bun jucator din Europa

Argentinianul Lionel Messi FC Barcelona), francezul Franck Ribery Bayern Munchen) si portughezul Cristiano Ronaldo Real Madrid) se afla pe lista scurta pentru alegerea celor mai bun fotbalist din Europa in. continuă pe B1

Cat valoreaza argentiniananul Lionel Messi.

Presedintele FC Barcelona a estimat ca valoarea argentinianului Lionel Messi este de 580 de milioane de euro, informeaza AFP, conform Mediafax. Pentru a-l transfera pe Messi, un club trebuie sa plateasca 250 de milioane de euro pentru clauza de reziliere, plus 56 la suta din impozite. Adica ar fi circa 580 de milioane de euro, conform calculelor lui Sandro Rosell. Toti jucatorii care vor sa plece, pot sa plece, in afara de Messi, a mai spus Rosell. Presedintele catalan a facut referiri .

Lionel Messi este evaluat la 580 de milioane de euro de presedintele Barcelonei

Argentinianul Lionel Messi a fost evaluat, duminica, de presedintele FCBarcelona, Sandro Rosell, la suma de 580 de milioane de euro, potrivit Mediafax. Pentru a-l transfera pe Messi, un club trebuie sa.

Cristiano Ronaldo, la Real Madrid pe viata

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo si-a dat acordul pentru prelungirea contractului cu Real Madrid si devine astfel cel mai bine platit jucator din fotbalul spaniol.

Cristiano Ronaldo si-a prelungit contractul cu Real Madrid

Atacantul portughez Cristiano Ronaldo si-a dat acordul pentru prelungirea contractului cu Real Madrid si devine astfel cel mai bine platit jucator din fotbalul spaniol.

Cristiano Ronaldo, dupa ce a fost atacat de Mourinho: Eu nu scuip in farfuria unde mananc

In urma cu doar cateva zile, Jose Mourinho l-a atacat voalat pe Cristiano Ronaldo. Raspunsul atacantului a venit prompt: Eu nu scuip in farfuria unde mananc, a precizat Ronaldo.

Cristiano Ronaldo isi va prelungi contractul cu Real Madrid - Galactic pana in 2018

Cristiano Ronaldo a ajuns la un numitor comun cu conducerea gruparii Real Madrid, atacantul lusitan urmand sa-si prelungeasca intelegerea cu vicecampioana Spaniei, informeaza Marca. Astfel, Ronaldo va fi jucatorul Realului pana pe 30 iunie 2018.

Cristiano Ronaldo il inteapa pe Jose Mourinho si va semna un nou contract cu Real Madrid pe un salariu record

Aparent prieteni pe vremea cand ambii erau la Real Madrid, Jose Mourinho si Cristiano Ronaldo isi trimit acum sageti reciproce.

Cristiano Ronaldo, in urma atacului lui Mourinho: Eu nu scuip in farfuria unde mananc

Eu nu scuip in farfuria unde mananc, este raspunsul pe care Cristiano Ronaldo l-a dat la atacul voalat al lui Jose Mourinho ce a avut loc in urma cu cateva zile, relateaza DailyMail. De-a.

Replici acide intre Mourinho si Cristiano Ronaldo

Jose Mourinho si Cristiano Ronaldo sunt la cutite dupa plecarea antrenorului portughez de la Real Madrid.

Cei mai pasionati chopperisti din Europa sunt in cursa pentru Cel Mai Frumos Chopper.

La Festivalul The Most Beautiful Truck Chopper a fost inscris si chopperul care a castigat premiul I pentru BIG TWIN si PEOPLES CHOICE la HOG RALLY Croatia 2011 Timp de doua zile, autodromul IFPTR din Targu Mures va gazdui in premiera cel mai mare festival din sud-estul Europei. Evenimentul va fi onorat de prezenta unora dintre cele mai importante nume din industria auto-moto, reprezentanti ai IFPTR, U. , Adbrain Partners si reprezentantii sponsorilor. Peste 1. 000 de .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )