Libnet.ro
UNICEF

08:30

Lionel Messi a vomitat din nou pe teren, fiind al saptelea incident din acest an (VIDEO)

B1 B1,
Lionel Messi a vomitat din nou pe teren, fiind al saptelea incident din acest an (VIDEO)

Lionel Messi a vomitat din nou pe teren, fiind a saptea oara cand se intampla acest lucru in 2014. De aceasta data s-a intamplat in amicalul Argentinei cu Slovenia, castigat cu 2-0. Antrenorul. continuă pe B1

Messi are din nou probleme pe teren

Lionel Messi a acuzat o noua stare de rau in amicalul pe care Argentina l-a sustinut contra Sloveniei cu putine zile inaintea debutului Cupei Mondiale din Brazilia.

VIDEO Alerta la argentinieni. Messi a vomitat din nou pe teren intr-un amical

Cu doar trei zile inaintea inceperii Mondialului, argentinienii sunt panicati din cauza faptului ca Leo Messi are probleme.

Se apropie ziua sentintei pentru Voiculescu sau dosarul se amana din nou? SURSE: Florica Duta, unul din judecatorii din dosarul ICA, si-a depus cerere de pensionare la CSM incepand cu data de 1 iulie

Florica Duta, unul din judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti din dosarul Voiculescu, si-a depus la Consiliul Superior al Magistraturii cererea de pensionare incepand cu data de 1 iulie, au declarat pentru HotNews. ro surse judiciare. Urmatorul termen in dosarul Voiculescu este programat pentru saptamana viitoare, marti, 10 iunie iar miza pentru Voiculescu este extrem de mare. Dan Voiculescu ar putea scapa definitiv de dosar in luna decembrie daca instanta nu pronunta o sentinta pana atunci, deoarece potrivit noilor coduri faptele de care este acuzat se prescriu.

Faith Hill si Tim McGraw, din nou probleme in mariaj

Noi probleme in mariajul lui Faith Hill si Tim McGraw. Surse sustin ca muzicianul abia asteapta sa termine spectacolul lor Soul2Soul, din Las Vegas, pentru ca este un cosmar sa lucreze cu partenera lui de.

Bursa a stagnat, din nou

Bursa a incheiat in stagnare sedinta de ieri, intr-o piata unde putinii investitori prezenti la tranzactionare au realizat operatiuni de aproape 19 milioane lei, suma din care peste 40% au reprezentat deal-uri cu titluri BRD BRD), Transelectrica TEL), OMV Petrom SNP) si SSIF Broker BRK).

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )