Libnet.ro
UNICEF

16:00

Lista completa a castigatorilor la premiileBillboard 2015

Adevărul Adevărul,
Lista completa a castigatorilor la premiileBillboard 2015

Billboard Music Awards 2015. Cantareata americana Taylor Swift 25 de ani) a fost recompensata, duminica seara, 17 mai, cu nu mai putin de opt premii la gala Billboard Music Awards 2015, devenind cea mai premiata artista de anul acesta. De altfel, vedetele au stralucit in tinute impresionante, cantareata Jennifer Lopez reusind sa intoarca toate privirile pe covorul rosu. continuă pe Adevărul

Taylor Swift si Sam Smith, marii castigatori la Billboard Music Awards 2015! Iata lista completa a invingatorilor!

Taylor Swift si Sam Smith sunt artistii care, la editia din acest an a Billboard Music Awards, au reusit performanta de a obtine cele mai multe trofee! Iata aici lista completa a castigatorilor! .

Aproape dezbracate pe covorul rosu! Cum s-au imbracat vedetele la Billboard Music Awards 2015

De la Jennifer Lopez, Taylor Swift sau Chrissy Teigen si pana la Rita Ora, Iggy Azalea, Britney Spears ori Celine Dion, iata ce tinute au afisat vedetele, seara trecuta, pe covorul rosu al Billboard Music Awards 2015! .

Show-uri de exceptie la Billboard Music Awards 2015! VIDEO

De la Meghan Trainor si John Legend ori Mariah Carey si pana la Kanye West sau Ed Sheeran, iata cateva dintre momentele artistice oferite de marile vedete pe scena Billboard Music Awards 2015! .

Billboard Music Awards: Rita Ora, mai mult dezbracata pe covorul rosu

Un adevarat regal pentru fani a oferit Rita Ora! Interpreta a vrut sa arate cat de sexy este si a aparut pe covorul rosu de la Billboard Music Awards mai mult dezbracata.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )