Libnet.ro
UNICEF

10:30

Lista neagra a Rusiei: Parlamentul European a interzis accesul ambasadorului rus la UE in legislativ

Adevărul Adevărul,
Lista neagra a Rusiei: Parlamentul European a interzis accesul ambasadorului rus la UE in legislativ

Lista neagra a Rusiei nu ramane fara consecinte. Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a anuntat marti ca ambasadorului Rusiei pe langa Uniunea Europeana i-a fost interzis accesul in legislativ ca represalii contra listei negre intocmite de Kremlin cu 89 de cetateni europeni, critici ai politicii Moscovei, declarati indezirabili in Rusia. continuă pe Adevărul

Lavrov, despre lista neagra a Rusiei: Moscova denunta absurditatea criticilor UE

Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a denuntat luni absurditatea indignarii manifestate de tari ale Uniunii Europene fata de lista neagra a Moscovei ce interzice accesul in Rusia pentru 89 de .

Martin Schulz interzice accesul ambasadorului Rusiei la UE in Parlamentul European

Presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, a anuntat marti ca ambasadorului Rusiei pe langa Uniunea Europeana i-a fost interzis accesul in legislativ ca represalii contra listei intocmite de Kremlin cu 89 de cetateni europeni, critici ai politicii Moscovei, declarati indezirabili in Rusia, transmite AFP.

Lista neagra a Rusiei, criticata de UE

Moscova a trimis statelor membre UE o lista cu 89 de persoane carora le-a interzis patrunderea in Rusia, ca raspuns la sanctiunile impuse de unele state europene in urma crizei din Ucraina. Pe lista s-ar afla si cinci romani, potrivit informatiilor neoficiale.

Parlamentul European a luat masuri impotriva Rusiei, dupa publicarea listei negre

Parlamentul European a adoptat o serie de masuri impotriva Rusiei, dupa ce aceasta a trimis capitalelor europene o lista cu 89 de persoane declarate indezirabile pe teritoriul sau. in urma publicarii unei liste .

Ion Cristoiu, despre lista neagra a Rusiei: Daca e cineva in Romania care ar fi trebuit sa fie pe lista, ba chiar in capul listei, acel cineva e Traian Basescu

Saptamana trecuta, statele Uniunii Europene au primit o lista cu 89 de persoane declarate indezirabile in Rusia, printre care se numara si cinci romani: Eugen Tomac, Adrian Cioroianu, Iulian Chifu, Tiberiu.

MAE rus explica cum au ajuns cei 89 de europeni pe lista neagra a Moscovei

Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a apreciat drept absurda indignarea manifestata de tari ale Uniunii Europene fata de lista neagra a Moscovei prin care se interzice accesul in Rusia pentru 89 de personalitati europene, relateaza Agerpres.

Politicienii europeni, mandri ca sunt pe lista neagra a Rusiei

Politicieni europeni care au descoperit ca se afla pe o lista ruseasca de nume vizate de interdictii de calatorie, anterior confidentiala, au declarat sambata ca sunt mandri ca figureaza pe ea, in timp ce guverne europene in frunte cu cel german au.

Adrian Cioroianu, despre lista neagra a Rusiei: Nimeni nu ma poate impiedica sa admir poporul rus si cultura. Regimurile trec, tarile raman

Fostul ministru de Externe, Adrian Cioroianu a scris un mesaj pe Facebook referitor la aparitia numelui sau pe lista Kremlinului, in care transmite ca nimic nu-l poate face sa renunte la aprecierea poprului rus.

Iulian Chifu, despre faptul ca numele sau apare pe lista neagra a Moscovei: Astept confirmarea listei care a fost difuzata in presa. Daca sanctiunea vizeaza un consilier al presedintelui, e o chestiune care priveste statul roman

Fostul consilier prezidential Iulian Chifu a vorbit in editia de luni a emisiunii Evenimentul zilei de pe B1 TV despre faptul ca numele sau figureaza pe lista neagra a Moscovei. intrebat cum s-a simtit.

Iulian Chifu, despre faptul ca numele sau apare pe lista neagra a Moscovei: Astept confirmarea listei care a fost difuzata in presa. Daca sanctiunea vizeaza un consilier al presedintelui, e o chestiune care priveste statul roman (VIDEO)

Fostul consilier prezidential Iulian Chifu a vorbit in editia de luni a emisiunii Evenimentul zilei de pe B1 TV despre faptul ca numele sau figureaza pe lista neagra a Moscovei. intrebat cum s-a simtit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )