Libnet.ro
UNICEF

01:05

LIVE Calificarile Marelui Premiu din Monte-Carlo

Online Sport Online Sport,
LIVE Calificarile Marelui Premiu din Monte-Carlo

Onlinesport. ro transmite LIVE TEXT de la ora 15:00 calificarile Marelui Premiu al Principatului Monaco de la Monte-Carlo. continuă pe Online Sport

LIVE Calificarile Marelui Premiu din Monte-Carlo (15:00)

Onlinesport. ro transmite LIVE TEXT de la ora 15:00 calificarile Marelui Premiu al Principatului Monaco de la Monte-Carlo.

TUR cu TUR Calificarile Marelui Premiu din Monte-Carlo

Onlinesport. ro a transmis LIVE TEXT de la ora 15:00 calificarile Marelui Premiu al Principatului Monaco de la Monte-Carlo.

VIDEO Momente inedite din istoria Marelui Premiu de la Monte Carlo: Pilotul de 55 de ani care a terminat in puncte sau cursa cu doar trei masini la sosire

Marele Premiu de pe strazile din Monte Carlo a avut de-a lungul istoriei parte de multe momente memorabile. De la manevre spectaculoase de depasire, la victorii neasteptate, nasterea unor eroi sau crearea unor controverse, enumeram cele mai importante momente din istoria celei mai importante curse a anului din calendarul Formulei 1. Duminica are loc Grand Prix-ul de la Monaco.

Rosberg in pole position la Monte-Carlo

Pilotul german Nico Rosberg a obtinut cel mai bun timp in calificarile Marelui Premiu al Principatului Monaco si va porni, duminica, din prima pozitie a grilei de start in cursa programata de la ora 15:00 si care va fi LIVE TEXT pe Onlinesport. ro .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )