Libnet.ro
UNICEF

16:00

LIVE Conferinta de presa Laurentiu Reghecampf (13:30)

Online Sport Online Sport,
LIVE Conferinta de presa Laurentiu Reghecampf (13:30)

Urmariti LIVE TEXT pe Onlinesport. ro conferinta de presa pe care o sustine Laurentiu Reghecampf inaintea meciului de marti seara cu Chelsea. continuă pe Online Sport

MINUT CU MINUT Conferinta de presa Laurentiu Reghecampf

Onlinesport. ro a transmis LIVE TEXT conferinta de presa pe care a sustinut-o Laurentiu Reghecampf, antrenorul Stelei, inaintea meciului de marti seara cu Chelsea.

LIVE Conferinta de presa Jose Mourinho (18:30)

Jose Mourinho, antrenorul echipei Chelsea Londra, va sustine luni seara o conferinta de presa care va fi LIVE TEXT pe Onlinesport. ro incepand cu ora 18:30.

LIVETEXT Laurentiu Reghecampf despre meciul pe care Steaua il va disputa miercuri cu favorita Grupei E, Chelsea

Laurentiu Reghecampf sustine conferinta de presa inaintea celuid de-al doilea meci pe care Steaua il va sustine in cadrul Grupei E Champions League, impotriva lui Chelsea Londra. Declaratiile antrenorului campioanei Romaniei sunt disponibile LIVETEXT pe adevarul. ro.

Laurentiu Reghecampf: Cu Chelsea vom juca mai bine decat am facut-o cu Schalke

Laurentiu Reghecampf a vorbit, intr-o conferinta de presa, despre meciul cu Chelsea, din Champions League. Vom juca mult mai bine decat am facut-o in Germania, contra lui Schalke. Noi vom incerca, prin forta noastra colectiva, sa le punem anumite probleme, a precizat antrenorul campioanei Romaniei.

Alerta la Steaua! Pintilii s-a accidentat azi. Reghecampf despre Jose Mourinho: Este cel mai bun antrenor din lume!

Laurentiu Reghecampf a sustinut luni conferinta de presa inaintea celui de-al doilea meci pe care Steaua il va sustine in cadrul Grupei E Champions League, impotriva lui Chelsea Londra. Partida se va disputa marti, incepand cu ora 21. 45, fiind televizat de TVR1 si disponibil LIVETEXT pe adevarul. ro.

Laurentiu Reghecampf: Va fi greu cu Chelsea, Jose Mourinho este cel mai bun antrenor din lume

Steaua a trecut lejer de ACS Poli Timisoara, scor 3-0, iar acum asteapta duelul cu Chelsea, din Champions League. Va fi un meci foarte greu cu englezii, Jose Mourinho este cel mai bun antrenor din lume, a precizat Laurentiu Reghecampf, tehnicianul campioanei Romaniei.

MINUT CU MINUT Conferinta de presa Jose Mourinho. A plecat dupa o intrebare a unui jurnalist englez

Jose Mourinho, antrenorul echipei Chelsea Londra, a sustinut luni seara o conferinta de presa care a fost LIVE TEXT pe Onlinesport. ro incepand cu ora 18:30.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )