Libnet.ro
UNICEF

11:00

LIVE, ora 11.00, Dezbatere Historia: Craciunul in Bucurestii de odinioara

Adevărul Adevărul,
LIVE, ora 11.00, Dezbatere Historia: Craciunul in Bucurestii de odinioara

Bucuresteanul din toate timpurile, mult mai atasat de valorile satului de unde provenea, s-a simtit mereu apropiat de traditia sarbatoririi Craciunului, pastrand cu credinta si sfintenie tot ce invatase de la parinti. Cu toate acestea, orasul a adaugat treptat sarbatorii elemente noi, care au prins radacini, ramanand sa coexiste cu cele traditionale. continuă pe Adevărul

Ministrul Sanatatii prezinta rezultatele controalelor la spitale, la ora 11.00.

Ministrul Sanatatii prezinta, la 11. 00, in videoconferinta, rezultatele controalelor la spitale. Activitatea va avea loc la sediul Ministerului de Interne. Citeste si: Toate spitalele din tara vor fi controlate 340 de unitati sanitare au fost controlate, dupa scandalul izbucnit la Spitalul de Urgenta din Ploiesti. Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a anuntat, in urma cu zece zile, ca toate spitalele din tara vor fi controlate, in perioada 10-15 decembrie, de Directiile de Sanatate .

Comisiile de cultura se reunesc vineri pentru audierea candidatului la sefia TVR, sedinta de plen va avea loc la ora 12.00

Birourile permanente reunite ale Parlamentului au convocat pentru vineri, la ora . 00 sedinta de plen reunit in care va fi ales directorul interimar al TVR, iar Comisiile de cultura urmeaza sa se intalneasca tot vineri, la ora 11. 00, pentru a-l audia pe cel propus in aceasta functie, potrivit Agerpres. Liderul deputatilor PSD Marian Neacsu a declarat joi, intrebat daca are garantia ca parlamentarii PSD vor veni vineri la sedinta, ca i-a convocat pe toti si ca cel putin 140 sigur vor veni, un raspuns similar dand si presedintele Camerei, Valeriu Zgonea, potrivit Mediafax.

ANM: Cod Galben de ceata in 10 de judete, pana la ora 11:00

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, in aceasta dimineata, o atentionare Cod Galben de ceata, valabila pana la ora 11:00, in 10 judete din Muntenia, zona preoraseneasca a municipiului Bucuresti si autostrazile A1 si A2.

Adevarul Live, de la ora 15.00: Jurnalistii Adevarul vorbesc despre dispozitivele si tehnologiile care i-au uimit in 2013

La Adevarul Live, de la ora 15. 00, jurnalistii Tech Adevarul fac retrospectiva anului 2013 din punct de vedere al tehnologiei.

Ora 20:00 Sedinta Biroului permanent al Camerei Deputatilor

Biroul permanent al Camerei Deputatilorse reuneste in sedinta joi, incepand cu ora 20:00, informeaza Directia comunicare si relatii publice a Camerei Deputatilor.

Traian Basescu a semnat decretul de numire a lui Gigel Stirbu in functia de ministru al Culturii. Acesta va depune juramantul la ora 16.00 / La 16.15, va depune juramantul Toni Grebla, in functia de judecator la CCR

Presedintele Traian Basescu a semnat marti decretul de numire a lui Gigel-Sorinel Stirbu in functia de ministru al Culturii, anunta Administratia Prezidentiala. Potrivit programului de marti al sefului statului, anuntat pe site-ul Presedintiei, Stirbu va depune juramantul pentru investirea in functia de ministru la ora 16. 00, la Palatul Cotroceni. Aceasta ceremonie va fi urmata de cea de depunere a juramantului de investitura in functia de judecator la Curtea Constitutionala de catre senatorul Toni Grebla, la ora 16.

Parlamentarii voteaza candidatul la sefia TVR, la ora 12.00.

Senatul si Camera Deputatilor se reunesc vineri, la ora 12,00, in sedinta comuna pentru a vota candidatul la functia de director interimar al TVR. Astfe, Stelian Tanase va afla daca va fi numit presedinte interimar al TVR. Stire in curs de actualizare.

CSAT se reuneste marti la ora 15.00.

Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT) se reuneste marti, la ora 15. 00, pentru o sedinta la care va participa si premierul Victor Ponta, potrivit unui comunicat de presa al Guvernului. Stire in curs de actualizare.

LIVE TEXT Victor Ponta, la Romania TV: Crin Antonescu, care facut propunerea pentru TVR, avea un angajament fata de Rares Bogdan si Cozmin Gusa. Mai bine cedez eu si castiga toata lumea

Premierul Victor Ponta este invitat miercuri, incepand cu ora 21,00, la postul de televiziune Romania TV. HotNews. ro transmite LIVETEXT cele mai importante declaratii ale primului ministru.

LIVE TEXT Victor Ponta, la Romania TV: In ultima perioada Crin Antonescu e tot un fel de Traian Basescu

Premierul Victor Ponta este invitat miercuri, incepand cu ora 21,00, la postul de televiziune Romania TV. HotNews. ro transmite LIVETEXT cele mai importante declaratii ale primului ministru.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )