Libnet.ro
UNICEF

18:00

LIVE Patru romance iau cu asalt astazi optimile de la Madrid. Halep si Begu sunt in sferturi, urmeaza Cirstea si Tig

Online Sport Online Sport,
LIVE Patru romance iau cu asalt astazi optimile de la Madrid. Halep si Begu sunt in sferturi, urmeaza Cirstea si Tig

Patru jucatoare din Romania vor evolua miercuri in optimile de finala ale turneului WTA de tenis de la Madrid. Iata orele la care vor intra pe teren Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cirstea si Patricia Tig. Ajunse in sferturile de finala Halep si Begu vor fi adversare pentru un loc in semifinale. Programul complet al zilei. PARIATI PE TENIS! Apasati aici pentru cotele si meciurile de tenis ale zilei pentru a paria! . continuă pe Online Sport

LIVE Patru romance iau cu asalt astazi optimile de la Madrid. Tig pentru un careu istoric in sferturi

Trei dintre cele patru jucatoare din Romania care au intrat miercuri in optimi la Madrid au obtinut calificarea pentru sferturil de finala, iar doua dintre ele se vor duela in meci direct pentru un loc in semifinale: Simona Halep si Irina Begu. Patricia Tig are sansa unui careu istoric pentru tenisul romanesc. Am avea jumatate dintre sfert-finalistele de la Madrid, turneu patronat de Ion Tiriac. Programul complet al zilei. PARIATI PE TENIS! Apasati aici pentru cotele si meciurile de tenis ale zilei pentru a paria! .

LIVE Patru romance iau cu asalt astazi optimile de la Madrid. Begu-McHale se joaca acum

Patru jucatoare din Romania vor evolua miercuri in optimile de finala ale turneului WTA de tenis de la Madrid. Iata orele la care vor intra pe teren Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cirstea si Patricia Tig. Daca ajung in sferturile de finala Halep si Begu vor fi adversare. Programul complet al zilei.

Patru romance iau cu asalt astazi optimile de la Madrid. Orele de start

Patru jucatoare din Romania vor evolua miercuri in optimile de finala ale turneului WTA de tenis de la Madrid. Iata orele la care vor intra pe teren Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cirstea si Patricia Tig.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2223 seconds )