Libnet.ro
UNICEF

09:15

LIVE Simona Halep, in turul 2 la Hertogenbosch (miercuri, dupa 17:30)

Online Sport Online Sport,
LIVE Simona Halep, in turul 2 la Hertogenbosch (miercuri, dupa 17:30)

Simona Halep joaca in turul 2 la o zi distanta dupa ce a jucat in primul tur la Hertogenbosch. Meciul are loc miercuri dupa or 17:30, contra germancei Annika Beck. continuă pe Online Sport

WTA 's-Hertogenbosch: Simona Halep - Olga Govortsova 7-5, 6-2/ Calificare in turul doi

Simona Halep locul 3 WTA) a debutat cu o victorie in turneul de la 's-Hertogenbosch Olanda - se disputa pe iarba), jucatoarea noastra invingand-o pe Olga Govortsova, din Belarus, locul 110 in ierarhia WTA, sportiva venita din calificari. Competitia este dotata cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari. In turul doi, Simona o va intalni pe Annika Beck, din Germania.

Simona Halep joaca astazi, de la ora 15.30, in turneul de la Hertogenbosch

Tenismena romanca Simona Halep 3 WTA) joaca in aceasta dupa-amiaza, incepand cu ora 15. 30, cu Olga Govortova 110 WTA) din Belarus, in cadrul turneului feminin de la s-Hertogenbosch Olanda), dotat cu premii in valoare de circa 250. 000 de dolari.

Simona Halep si-a aflat adversara din turneul olandezs-Hertogenbosch

Simona Halep 3 WTA) va debuta in competitia olandezas-Hertogenbosch cel mai probabil marti, in primul tur al turneului, in cadrul caruia o va intalni pe Olga Govortova 109 WTA).

Simona Halep isi va apara titlul cucerit, anul trecut, la s-Hertogenbosch

Simona Halep, cap de serie numarul 1 si locul 3 mondial, va evolua in cadrul turneului de tenis de la s-Hertogenbosch, Olanda, desfasurat intre 15 - 21 iunie. Halep isi va apara titlul cucerit anul trecut.

Simona Halep, desemnata principala favorita a turneului WTA pe iarba de la s-Hertogenbosch

Romanca Simona Halep a fost desemnata principala favorita a turneului WTA pe iarba de la s-Hertogenbosch Olanda), care va debuta duminica. in mansa inaugurala, Halep, numarul trei mondial, va.

LIVESCORE Simona Halep - Olga Govortsova (dupa ora 16:30)

Simona Halep locul 3 WTA) debuteaza in turneul de la 's-Hertogenbosch Olanda - se disputa pe iarba) impotriva jucatoarei Olga Govortsova, din Belarus, locul 110 in ierarhia WTA. Competitia este dotata cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari. Meciul va fi in direct pe Digisport 1 si LiveText pe HotNews. ro dupa ora 16:30.

LIVESCORE Simona Halep - Olga Govortsova 1-1

Simona Halep locul 3 WTA) debuteaza in turneul de la 's-Hertogenbosch Olanda - se disputa pe iarba) impotriva jucatoarei Olga Govortsova, din Belarus, locul 110 in ierarhia WTA. Competitia este dotata cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari. Meciul este in direct pe Digisport 1 si Livescore pe HotNews. ro.

LIVESCORE Simona Halep - Olga Govortsova 7-5, 3-2

Simona Halep locul 3 WTA) debuteaza in turneul de la 's-Hertogenbosch Olanda - se disputa pe iarba) impotriva jucatoarei Olga Govortsova, din Belarus, locul 110 in ierarhia WTA, sportiva venita din calificari. Competitia este dotata cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari. Meciul este in direct pe Digisport 1 si Livescore pe HotNews. ro.

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA

Jucatoarea de tenis Simona Halep, care va participa in aceasta saptamana la turneul de la s-Hertogenbosch, se mentine pe locul 3, cu 6. 280 de puncte, in clasamentul WTA dat publicitatii luni, informeaza.

Clasamentul WTA: Simona Halep se mentine pe locul 3

Simona Halep, care va participa in aceasta saptamana la turneul de la s-Hertogenbosch, se mentine pe locul 3, cu 6. 280 de puncte, in clasamentul WTA dat publicitatii luni.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )