Libnet.ro
UNICEF

18:30

LIVE Simona Halep-Yaroslava Shvedova in turul 3 la Wuhan Open (miercuri, 7:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Simona Halep-Yaroslava Shvedova in turul 3 la Wuhan Open (miercuri, 7:00)

Simona Halep joaca impotriva Yaroslavei Shvedova din Kazahstan, miercuri dimineata de la ora 7:00, pentru un loc in sferturile turneului Wuhan Open, dotat cu premii totale in valoare de 2. 28 milioane de dolari. continuă pe Online Sport

S-a decis ora la care va juca Simona Halep in optimile de la Wuhan

Meciul dintre Simona Halep, locul 5 WTA, si Iaroslava Svedova din Kazahstan, locul 41 WTA, se va disputa, miercuri, de la ora 07. 00, in optimile de finala ale turneului Wuhan Open. Partida este prima pe arena ce.

Simona Halep a castigat duelul romanesc de la turneul de la Wuhan: Irina Begu a abandonat accidentata in setul 2

Simona Halep a castigat meciul disputat in turul doi al turneului de tenis de la Wuhan impotriva conationalei Irina Begu. Begu s-a retras in setul 2 la scorul de 6-3 2-0 pentru Halep.

WTA Wuhan: Yaroslava Shvedova (antrenata de Victor Ionita), viitorul adversar al Simonei Halep

Yaroslava Shvedova 41 WTA - Kazakhstan - antrenata de Victor Ionita) va fi urmatoarea adversara a Simonei Halep 5 WTA) la turneul Premier de la Wuhan China). Yaroslava a trecut de Roberta Vinci 15 WTA), scor 7-5, 6-2, dupa o ora si 13 minute.

Adversara surpriza pentru Simona Halep la Wuhan

Simona Halep si-a aflat adversara din optimile de finala ale turneului de la Wuhan. Aceasta e antrenata de doi romani, scrie Adevarul. ro. Yaroslava Shvedova, din Kazakstan, a invins-o azi in.

Simona Halep o invinge prin abandon pe Irina Begu in turul 2 la Wuhan

O problema medicala acuzata de Irina Begu dupa primul set al intalnirii cu Simona Halep a pus capat prematur duelului celor doua conationale la Wuhan Open in turul secund.

Cand are loc duelul Simona Halep-Irina Begu, la turneul de la Wuhan, si care este bilantul intalnirilor directe dintre ele

Sortii au decis ca Simona Halep si Irina Begu, cele mai bune jucatoare din Romania, sa se intalneasca in turul al doilea la Wuhan.

WTA Wuhan: Perechea Simona Halep/ Jelena Ostapenko, abandon dupa patru game-uri - Halep, lovita in urechea stanga de o minge

Perechea Simona Halep/ Jelena Ostapenko a parasit turneul Premier de la Wuhan China) in turul intai, dupa ce a abandonat dupa doar patru game-uri disputate in meciul cu dublul Bethanie Mattek-Sands/ Lucie Safarova favorite numarul cinci).

Livetext, ora 10.30 Simona Halep vs Irina Begu la turneul Premier 5 de la Wuhan

Simona Halep si Irina Begu, singurele jucatoare din Romania prezente la turneul de la Wuhan, se vor intalni azi in turul al doilea.

Simona Halep isi cunoaste urmatoarea adversara de la Wuhan. Este antrenata de un roman

Calificata in turul 3 la Wuhan Open dupa victoria prin abandon obtinuta asupra Irinei Begu, jucatoarea Simona Halape a aflat marti dimineata, chiar in ziua cand isi aniverseaza cei 25 ani, cu cine va juca pentru un loc in sferturile de finala.

WTA Wuhan: Simona Halep vs Irina Camelia Begu 6-3, 2-0/ Abandon Begu - Halep, calificare in optimi

Simona Halep a castigat si al cincilea duel cu Irina Camelia Begu 26 WTA), numarul 5 mondial calificandu-se in optimile turneului de categorie Premier de la Wuhan China). La scorul de 6-3, 2-0 in favoarea Simonei, Irina s-a retras din cauza unor dureri la spate. Meciul a durat o ora si 9 minute.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )