Libnet.ro
UNICEF

11:30

LIVE Sorana Cirstea la Roland Garros (dupa ora 20:00)

Online Sport Online Sport,
LIVE Sorana Cirstea la Roland Garros (dupa ora 20:00)

Sorana Cirstea debuteaza astazi la Roland Garros intr-un meci care va fi LIVE TEXT pe Onlinesport. ro dupa ora 20:00 . continuă pe Online Sport

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Roland Garros dupa ce a invins-o pe Kaia Kanepi

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 76 WTA, s-a calificat in turul doi la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, dupa ce a trecut de Kaia Kanepi din Estonia, locul 26 WTA si cap de serie numarul .

Monica Niculescu la Roland Garros (LIVE pe Onlinesport.ro duminica dupa ora 12:00)

Duminica debuteaza la Paris turneul de la Roland Garros, al doilea concurs de Mare Slem al anului in tenisul mondial.

Halep se bate pentru o suma record la Roland Garros

Simona Halep are de ce sa lupte in acest an, ca niciodata, la Roland Garros. Premiile generale s-au marit cu aproape trei milioane de euro, iar cele al fetelor au depasit o marja istorica.

Roland Garros: Monica Niculescu, in turul doi dupa ce a invins-o pe Kaia Kanepi

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 76 WTA, s-a calificat in turul doi la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, dupa ce a trecut de Kaia Kanepi din Estonia, locul 26 WTA si cap de serie numarul 25, scor 5-7, 6-3, 6-1.

Begu, out din calificarile de la Roland Garros

Irina- Camelia Begu, numarul 88 WTA si cap de serie numarul 1 a ratat calificarea pe tabloul principal de la Roland Garros dupa ce a fost invinsa, azi, de Grace Min cu 6-4, 6-0. Grace Min este numarul 132 WTA si cap de serie numarul 20 in calificari.

Simona Halep incepe marti la Roland Garros

Desi nu a aparut nicaieri, am aflat ziua in care Simona debuteaza in turul 1 al Openului Francez de la Roland Garros.

Begu la un pas de calificarea pe tabloul principal la Roland Garros

Irina-Camelia Begu mai are un singur obstacol de trecut pentru a accede pe tabloul principal al turneului de la Roland Garros.

Ilie Nastase, ridicat in slavi si doborat de americani inainte de Roland Garros: Un Tom Sawyer romanesc. Imagini rare cu Nasty la Openul Frantei

O publicatie americana de tenis scrie despre Roland Garros-ul din acest an si il aduce in discutie pe Ilie Nastase. Americanii mai publica si un clip video, in care Nastase apare la Roland Garros in 1982, intr-un meci demonstrativ, iar la finalul unui game isi da pantalonii jos.

Begu si Dulgheru continua in calificari la Roland Garros

Jucatoarele Irina-Camelia Begu si Alexandra Dulgheru s-au calificat, joi, in turul secund al calificarilor de la Roland Garros.

Copil, eliminat in calificari la Roland Garros

Marius Copil nu a confirmat forma buna din acest an si a fost eliminat, joi, in turul doi al turneului de la Roland Garros.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )