Libnet.ro
UNICEF

17:00

LIVE TEXT CM 2014: Tragerea la sorti a grupelor Mondialului brazilian

Hotnews Hotnews,
 LIVE TEXT CM 2014: Tragerea la sorti a grupelor Mondialului brazilian

In Brazilia a inceput tragerea la sorti a grupelor de la Campionatul Mondial de fotbal din 2014, iar cele 32 de echipe isi vor afla adversarii in cele opt grupe. Evenimentul se desfasoara la Costa do Sauipe, o statiune de lux de pe malul Atlanticului. Tragerea la sorti este transmisa LiveText pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

LIVE TEXT CM 2014: Tragerea la sorti a grupelor

In Brazilia a inceput tragerea la sorti a grupelor de la Campionatul Mondial de fotbal din 2014, iar cele 32 de echipe isi vor afla adversarii in cele opt grupe. Evenimentul se desfasoara la Costa do Sauipe, o statiune de lux de pe malul Atlanticului. Tragerea la sorti este transmisa LiveText pe HotNews. ro.

CM 2014: S-au tras la sorti grupele Mondialului brazilian. Spania va intalni Olanda, Anglia este in grupa cu Italia

In Brazilia a inceput tragerea la sorti a grupelor de la Campionatul Mondial de fotbal din 2014, iar cele 32 de echipe isi vor afla adversarii in cele opt grupe. Evenimentul se desfasoara la Costa do Sauipe, o statiune de lux de pe malul Atlanticului. Tragerea la sorti a fost transmisa LiveText pe HotNews. ro.

CM 2014: Tragerea la sorti a grupelor (18:00) - Cum arata urnele

Vineri va avea loc tragerea la sorti a grupelor de la Campionatul Mondial de fotbal din 2014, evenimentul urmand sa se desfasoare la Costa do Sauipe, o statiune de lux de pe malul Atlanticului. Tragerea la sorti va fi LiveText pe HotNews. ro. Intra in material pentru a vedea cum arata urnele.

LIVE TEXT. Basescu: Ponta, un prim-ministru profund corupt.

Presedintele Traian Basescu a salutat, joi, decizia Curtii Constitutionale a Republicii Moldova, de a proclama limba romana ca limba oficiala in Modlova si a apreciat ca este unul din cele mai importante evenimente din ultimii ani. Cititi declaratiile presedintelui in format LIVE TEXT : Despre limba romana, oficiala in Republica Moldova Exprim multumiri CCR a R. Moldova si in special dnei Ana Gutu, deputat in Parlamentul Moldovei, si Partidului Liberal Reformator. Citeste si: Decizie .

LIVE TEXT. Basescu: Se platesc pensiile si salariile din ianuarie si fara bugetul aprobat ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, dupa intalnirea cu premierul, ca Victor Ponta nu a inteles care a fost tema discutiei de la Cotroceni. Seful statului a aratat ca a vrut sa ii explice premierului de ce nu sustine acciza pe combustibil. Cititi declaratiile presedintelui, in format LIVE TEXT: Am fost de acord cu aceasta intalnire, in speranta ca putem discuta pe tema acresterii accizei la combustibil, pe care eu o consider daunatoare, atat din perspectiva reluarii .

LIVETEXT Tragerea la sorti a grupelor Cupei Mondiale la fotbal!

Incepand cu ora 18. 00, in statiunea braziliana Costa do Sauipe, are loc tragerea la sorti a grupelor turneului final. Romania nu participa, dar, ca exercitiu de imaginatie, ar fi putut fi in locul Greciei.

LIVETEXT Tragerea la sorti a grupelor Cupei Mondiale la fotbal. S-au aflat capii de serie

Incepand cu ora 18. 00, in statiunea braziliana Costa do Sauipe are loc tragerea la sorti a grupelor turneului final. Romania nu participa, dar, ca exercitiu de imaginatie, ar fi putut fi in locul Greciei.

LIVETEXT Tragerea la sorti a grupelor Cupei Mondiale la fotbal! Ciocnire intre Uruguay, Anglia si Italia!

Incepand cu ora 18. 00, in statiunea braziliana Costa do Sauipe, are loc tragerea la sorti a grupelor turneului final. Romania nu participa, dar, ca exercitiu de imaginatie, ar fi putut fi in locul Greciei.

Tragerea la sorti a grupelor Cupei Mondiale la fotbal: Anglia, Italia si Uruguay in grupa de foc

In statiunea braziliana Costa do Sauipe a avut loc, vineri seara, tragerea la sorti a grupelor turneului final. Romania nu a participat, dar, ca exercitiu de imaginatie, ar fi putut fi in locul Greciei.

Tragerea la sorti a grupelor Cupei Mondiale la fotbal! Ciocnire intre Uruguay, Anglia si Italia!

In statiunea braziliana Costa do Sauipe a avut loc tragerea la sorti a grupelor turneului final. Grupa mortii le are in componenta pe Uruguay, Anglia si Italia. Brazilia se poate duela in optimi cu Spania sau Olanda, iar Romania ar fi fost, teoretic, intr-o grupa cu Columbia, Coasta de Fildes si Japonia.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )