Libnet.ro
UNICEF

15:00

LIVE TEXT. Basescu: S-a inlocuit reorganizarea cu o descentralizare catre baroni.

România Liberă România Liberă,
LIVE TEXT. Basescu: S-a inlocuit reorganizarea cu o descentralizare catre baroni.

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la Radio Romania Actualitati, ca Summitul de la Vilnius este un esec pentru Uniunea Europeana, din cauza ca Ucraina nu va semna acordul de asociere cu UE. Pentru Romania, Summitul este un succes, pentru ca Republica Moldova va semna doua tratate cu UE. N-as vrea sa am o anticipare care sa dea un generic definitiv, dar asa cum se prefighureaza acum, Vilnius va fi un esec pentru UE, ratarea tratatului de liber schimb cu Ucraina este un esc, din . continuă pe România Liberă

LIVE TEXT. Basescu: Nu ai dreptul sa conduci o tara si sa pui biruri pentru populatie ca ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica seara, la Palatul Cotroceni, ca va retrimite bugetul la Parlament, daca nu se renunta la acciza pe combustibil si ca va ataca bugetul si la Curtea Constitutionala. Traian Basescu l-a acuzat pe premier ca taxa pe combustibil a fost pusa pentru a le da baronilor locali bani inainte de alegeri si ca banii colectati la bugetul de stat prin aceasta acciza ar putea fi obtinuti din taierea bugetului Ministerului Dezvoltarii Regionale, condus de Liviu .

LIVE TEXT Black Friday in stil romanesc - Afla tot ce se intampla in cea mai agitata zi de cumparaturi a anului

Vinerea Neagra a fost preluata de la americani, insa in 2013 a fost romanizata puternic pentru ca nici nu se tine in data traditionala si va dura chiar opt zile !) pentru unele magazine. Site-urile au facut fata bine pana la ora 8. 00, iar in magazinele fizice oamenii ieseau cu bratele pline de cutii inca dinainte de 6. HotNews relateaza LIVE TEXT Black Friday-ul timpuriu pe parcursul acestei zile. Intra in articol pentru a afla ce site-uri merg si care au picat si citeste despre ispravile de vanzari cu care se lauda comerciantii. Ai cumparat ceva de Black Friday 2013, Ai vrut sa cumperi, insa produsul s-a scumpit subit in ajun? Povesteste-ne experientele tale!.

Basescu, critici la adresa UE: Summitul de la Vilnius, un esec.

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, la Radio Romania Actualitati, ca summitul de la Vilnius, in cadrul caruia Republica Moldova va semna doua acorduri cu Uniunea Europeana, este un esec pentru UE. Astfel, Traian Basescu a criticat conditionarea eliberarii Iuliei Timosenko de semnarea acordului de asociere al Ucrainei cu Uniunea Europeana si a aratat ca Republica Moldova trebuie integrata in UE tinand seama de problemele ei specifice. Citeste si: LIVE TEXT. Basescu: S-a inlocuit .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )